България - Италия
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
България - Италия
Ще ходиме ли на мача? Искате ли да се съберем на Ариана и да отидем група от форума + други хора... Ама говоря за сектор "А" или "В", защото не ми се вилнее на тоя мач. Та ако някой ще ходи да си правим среща 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
От колко часа ще е?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Ице, ти ще ходиш ли?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
И на мен ми се ходи на мача, обаче още си спомням как се радвахме на х срещу черна гора и ми става мъка. Аз даже се чудя дали въобще да го гледам. Иначе успех на наште
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде почваме....!!! тия жабарите винаги ми е било любимо да ги клецаме...!!!
а тва момче божинов,да ме извинят специалистите ма аз kикога,ма никога не съм го виждал на екрана с топка в краката...!знам с коя принцеса от дружба спи,знам коя друга плейбой принцеса сеца,ма с топка не съм го виждал...! бербатов дано не мързелува а да им тресне некой гол и да си одат....
аз на мач не ода вече отдавна,,щот когат се наведа да си обела семката и сички тогава са скочили на гол ,а аз съм го изпуснал. на тивито има повторение....
а тва момче божинов,да ме извинят специалистите ма аз kикога,ма никога не съм го виждал на екрана с топка в краката...!знам с коя принцеса от дружба спи,знам коя друга плейбой принцеса сеца,ма с топка не съм го виждал...! бербатов дано не мързелува а да им тресне некой гол и да си одат....
аз на мач не ода вече отдавна,,щот когат се наведа да си обела семката и сички тогава са скочили на гол ,а аз съм го изпуснал. на тивито има повторение....
Последна промяна SKISA на 11 Окт 2008, 21:35, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
изключително неприятно - Иванков отново е на врата, чудя се дали ще ни бият или ще ни ПРИБИЯТ
п.с. някой гледа ли мача онлайн и къде?
п.с. някой гледа ли мача онлайн и къде?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5