Welcome To Bulgaria, And Have A Nice Път
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Welcome To Bulgaria, And Have A Nice Път
Коя е колата от клипа? СЕГА ДОПИСВАМ , ЧЕ ТОВА Е НА КАШАЛОТА УБАВАТА Е36-ЦА И НАСТОЯЩА НА error-чо :winky: а незнам дали са ти споменали при покупката Жорка че с колата е удрян човек и колата е следствена
http://www.vbox7.com/play:8c74a036
КОЙ Е ПО ВИНОВЕН:
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА
КАТ И ПОЛИЦИЯТА ЗА КОНТРОЛА КОЙТО НЕ УПРЪЖНЯВАТ
ДАЙ ЗА ДЕТО ДАВАТ КНИЖКИ СРЕЩУ 400 ЛВ НА ВСЕКИ ИНВАЛИД
ИЛИ НИЕ ЗА ДЕТО НЕ ЗНАЕМ ЦЕНАТА НА ЖИВОТА
От скоро увеличиха за пореден път глобите ,с което се надяват да озъптят всички каращи по бързо. Затегнаха дори актовете относно техническата изправност на автомобилите, което за мен лично е похвално ,но къде е границата и непрекаляват ли малко имаики предвид къде живеем? не станаха ли само по алчни за пари ,защото сега с едни акт можем да загубим правоопралението си за дълго време?
И още нещо доколко покрепяте кампанията на КАТ срещу войната по пътищата и доколко са се промениха КАТ и пътна полиция според Вас. Имат ли толеранс към шофиорите или са си същите стари магарета - алчни за стотинки ,само дето вече колат и бесят из българските пътища и с повод и без повод пишат актове и взимат книжки.

http://www.vbox7.com/play:8c74a036
КОЙ Е ПО ВИНОВЕН:
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА
КАТ И ПОЛИЦИЯТА ЗА КОНТРОЛА КОЙТО НЕ УПРЪЖНЯВАТ
ДАЙ ЗА ДЕТО ДАВАТ КНИЖКИ СРЕЩУ 400 ЛВ НА ВСЕКИ ИНВАЛИД
ИЛИ НИЕ ЗА ДЕТО НЕ ЗНАЕМ ЦЕНАТА НА ЖИВОТА
От скоро увеличиха за пореден път глобите ,с което се надяват да озъптят всички каращи по бързо. Затегнаха дори актовете относно техническата изправност на автомобилите, което за мен лично е похвално ,но къде е границата и непрекаляват ли малко имаики предвид къде живеем? не станаха ли само по алчни за пари ,защото сега с едни акт можем да загубим правоопралението си за дълго време?
И още нещо доколко покрепяте кампанията на КАТ срещу войната по пътищата и доколко са се промениха КАТ и пътна полиция според Вас. Имат ли толеранс към шофиорите или са си същите стари магарета - алчни за стотинки ,само дето вече колат и бесят из българските пътища и с повод и без повод пишат актове и взимат книжки.
Последна промяна Shondy на 12 Сеп 2008, 22:24, променена общо 6 пъти

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Според мен нищо не се постига с по голями глоби,всичко е до тва колко имаш в кратуната.С тия по-големи глоби почва още по голямо дебнене с федералните(може би и по този начин ще се увеличи корупцията м/у тях,защото с тия сурови глоби ставаш още по зависим от тях)Поне това е мойто мнение!А и според мен голяма част от катастрофите(освен от несъобразена скорост)стават заради наще прекрасни пътища(подобие на пътища)!
П.С.Някога с ония Москвичи и Лади бако дигне два трипъти в живота си 140км.(а си е тръпка с тия фаражи) до морето и тва е,а и пътищата не бяха толко зле,сега някой недоносяк тати му купил БМВ 320(примерно) давта газ ама........много са им тия нови коли
П.С.Някога с ония Москвичи и Лади бако дигне два трипъти в живота си 140км.(а си е тръпка с тия фаражи) до морето и тва е,а и пътищата не бяха толко зле,сега някой недоносяк тати му купил БМВ 320(примерно) давта газ ама........много са им тия нови коли
Последна промяна MOGY на 12 Сеп 2008, 22:05, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
с тия големи глоби и големи дупки ,единственото дето правим е да си слагаме бавно ГОЛЕМИЯ ,аз лично съм с 27 акта и днес преди да пусна темата от пощатата си извадих писмо от КАТ софия, с което офицялно ме викат да си върна книжката...... Незнам ама отказвам да им спирам грам
едно надолу и колко може... 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Абе и аз съм като теб малко на нож с КАТ и ми е трудно да подкрепям каквото и да било измислено от тях ама....малко неможачи си падат!
Абе и в Германия карат бързи коли па не се бият като пеперуди у лампа като нас (не съм бил там ама така мисля),ама най-малкото имат пътища правени с акъл
Абе и в Германия карат бързи коли па не се бият като пеперуди у лампа като нас (не съм бил там ама така мисля),ама най-малкото имат пътища правени с акъл

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Ми момчета, сами сме си виновни понякога, преди 3 години и повече, карах като джигит, актове съм имал по 4 на ден в буквалния смисъл, година и девет месеца не си бях виждал талончето, не щото неходех да си го взема, а щото просто бях с акт непрекъснато. От две години и кусур съм без акт, научих се да карам по правилата, карам си с коланче, карам си с изрядни документи, за толкоз време няма си кривя душата, дал съм три пъти пари да се отърва, ама това е, три пъти съм бил на косъм от акт, ама съм се отървал. Сега съм си с пълен актив точки и съм спокоен. Карам бързичко, но си правя сметксата и къде го правя, радрчето седи включено и внимавам. Не е гот да ни ебат така, ама пък ние да се пазим, а не газ и после ама имам 30 акта, ми ще имате, така е. Карайте кротко и разумно и ще сте доволни и пари няма да давате и няма да ви искат и ще спите спокйно 

sonny написа:Ми момчета, сами сме си виновни понякога, преди 3 години и повече, карах като джигит, актове съм имал по 4 на ден в буквалния смисъл, година и девет месеца не си бях виждал талончето, не щото неходех да си го взема, а щото просто бях с акт непрекъснато. От две години и кусур съм без акт, научих се да карам по правилата, карам си с коланче, карам си с изрядни документи, за толкоз време няма си кривя душата, дал съм три пъти пари да се отърва, ама това е, три пъти съм бил на косъм от акт, ама съм се отървал. Сега съм си с пълен актив точки и съм спокоен. Карам бързичко, но си правя сметксата и къде го правя, радрчето седи включено и внимавам. Не е гот да ни ебат така, ама пък ние да се пазим, а не газ и после ама имам 30 акта, ми ще имате, така е. Карайте кротко и разумно и ще сте доволни и пари няма да давате и няма да ви искат и ще спите спокйно

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Ако нямаше корупция може би големите глоби биха имали някакъв ефект. Ама с толкова висока корупция само ще забогатеят полицаите и ефекта ще е почти нулев. Те така и така събират пари за минетки , глоби и не знам си още кво , да земат да пооправят малко пътищата , дразня се напоследак че плащаме големи данъци , всяка година нови и нови простотии а не получаваме нищо на среща.
It`s party time !
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
според мен докато наказанията се измерват с финикийски знаци--ефекта ще се усети единствено в хладилника на полицая
-миналата седмица си взех наказателното постановление.....цяло лято чаках да се предвижи от Стара Загора до Пловдив за резюлиране
(3т+100лв) защото съм карал с 80км/ч при разрешени 50км
-старшинката ми вика---момче,още един километър повече и трябваше да ползваш жокер ''позвъни на приятел'',защото оставаше без книжка и няма кой да ти прибере колата до П-в
-пари не му предложих,защото ми беше адски антипатичен и някакси не ми се върза как си пълни количката в Метро с мойте парички..............сгънах си акта и до ден днешен не съм карал с 50км
-100лв са си пари,но да карам 325 на 2,40 бензина с 50км......еми по добре да си взема едно Голфче 90hp на газ и да си джиткам спокойно и евтинко
--не,че съм някой рацер,но смятам,че 70/80км за града е нормално и докато има парично-административни наказания ще си карам така
-миналата седмица си взех наказателното постановление.....цяло лято чаках да се предвижи от Стара Загора до Пловдив за резюлиране

-старшинката ми вика---момче,още един километър повече и трябваше да ползваш жокер ''позвъни на приятел'',защото оставаше без книжка и няма кой да ти прибере колата до П-в

-пари не му предложих,защото ми беше адски антипатичен и някакси не ми се върза как си пълни количката в Метро с мойте парички..............сгънах си акта и до ден днешен не съм карал с 50км
-100лв са си пари,но да карам 325 на 2,40 бензина с 50км......еми по добре да си взема едно Голфче 90hp на газ и да си джиткам спокойно и евтинко
--не,че съм някой рацер,но смятам,че 70/80км за града е нормално и докато има парично-административни наказания ще си карам така

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
От кога съм казал да заменят тия катаджии с камери,ама на!
Не им изнася на другарите.Щото ако е като в едни други държави няма да е така.Стъпваш на бус лента с колата и оп 50лв глоба,минаваш на червено 200лв глоба,превишена скорост и оп "Кажи ЗЕЛЕ на камерите" ай са 3месеца без книжка и 500лв акт.
И ще се оправат нещата.Лично на мен ми взеха книжката март месец за превишена скорост.При ограничение 50 карах със 101.
Еми бързах де не е без нищо!(абе за къде съм се разбързал се едно жената ражда незнам ама)
И яд ме е че ми я взеха,но ме е яд не защото не бях виновен,а защото магаретата се бяха скрили с патрулката между 2 коли,а аз карам на път с 3ленти сам самичък в крайна лява такава бързайки да мина на зеления светофар който видях да отброява от 10 надолу на около 150-200 метра пред мен.И газ и оня с опашката газ през 2те ленти и пред мен с палката.
И аз викам край тоя некав идиот са ше го удара и нищо нема да остане от него.Добре че се върна назад,че го отнасях.И чак тогава виждам тоя полицай и там некаде патрулка имало.
Викам си:Лелеее тоя за 100лв ще се убие бре!
Спирам!Актче това онова 3месеца без книжка и 250лв пара и 12 точки.
Сичкото хубаво,ама онова магаре с цялата си наглост накрая ми вика
Съжелявам,че се видяхме!И се хили кат тиква злобно злобно.
Е бива ли да има такива идиоти!
Зимах си акта и си тръгнах!
Ей затова ме яд.Щото не ме спряха,защото карах бързо,а за да им дам някой лев,ама като видяха,че няма да стане и злобата им изяде мозъчетата.
Затова нека има закони и сурови глоби,но да махнат катаджиите!
Айде лека ви!

Не им изнася на другарите.Щото ако е като в едни други държави няма да е така.Стъпваш на бус лента с колата и оп 50лв глоба,минаваш на червено 200лв глоба,превишена скорост и оп "Кажи ЗЕЛЕ на камерите" ай са 3месеца без книжка и 500лв акт.
И ще се оправат нещата.Лично на мен ми взеха книжката март месец за превишена скорост.При ограничение 50 карах със 101.

Еми бързах де не е без нищо!(абе за къде съм се разбързал се едно жената ражда незнам ама)
И яд ме е че ми я взеха,но ме е яд не защото не бях виновен,а защото магаретата се бяха скрили с патрулката между 2 коли,а аз карам на път с 3ленти сам самичък в крайна лява такава бързайки да мина на зеления светофар който видях да отброява от 10 надолу на около 150-200 метра пред мен.И газ и оня с опашката газ през 2те ленти и пред мен с палката.

И аз викам край тоя некав идиот са ше го удара и нищо нема да остане от него.Добре че се върна назад,че го отнасях.И чак тогава виждам тоя полицай и там некаде патрулка имало.
Викам си:Лелеее тоя за 100лв ще се убие бре!

Спирам!Актче това онова 3месеца без книжка и 250лв пара и 12 точки.
Сичкото хубаво,ама онова магаре с цялата си наглост накрая ми вика
Съжелявам,че се видяхме!И се хили кат тиква злобно злобно.
Е бива ли да има такива идиоти!
Зимах си акта и си тръгнах!
Ей затова ме яд.Щото не ме спряха,защото карах бързо,а за да им дам някой лев,ама като видяха,че няма да стане и злобата им изяде мозъчетата.
Затова нека има закони и сурови глоби,но да махнат катаджиите!
Айде лека ви!

Често пъти причината е в лошия път или техническа неизправност в автомобила. Обаче на КАТ им е по-изгодно всичко да минава под знаменателя несъобразена скорост и да няма раследване. И така порочния кръг по-сурови наказания = по-голям рушвет.
Но естествено голям процент е и защото се правим "на мъже" зад волана /със стари коли по лоши пътища/.
Но естествено голям процент е и защото се правим "на мъже" зад волана /със стари коли по лоши пътища/.
slatanic написа:Стъпваш на бус лента с колата и оп 50лв глоба,минаваш на червено 200лв глоба,превишена скорост и оп "Кажи ЗЕЛЕ на камерите" ай са 3месеца без книжка и 500лв акт.
И ще се оправат нещата.
Е ти какво каза..

ем те тогава ше земат да роват по кофите - боклуците му. На мен ми написаха по същия начин акта. Те ми казаха:
полицай : ееее, сега вместо да си тръгнеш бързо бързо ше трябва и работа да ми създаваш ,акт да ти пиша. Той тоя акт е 5-6 точки и 150-200лв
аз : еми не сте казали че искате да си ходим по бързо. Дайте да почерпа и по живо по здраво.....
полицай : ама какво ше черпиш?
аз : ем какво? Кафеварката не си нося кафе да ви направя ,освен пари да ви дам ,да си купите няма как...
полицай : айде върви до колата и хубаво си помисли колко ше черпиш....
аз се върнах с 10лв и като ги видяха казаха че трябвало да ида на поправка и че съм бил нагъл!
при което последва прибиране на въпросните 10 лв като доказателство че са ги взимали и 3 реда описание как са ме спрели 10 метра преди да започне пресечената линия и съответно не съм в нарушение и как са ме спрели само за да ми искат пари; Накрая се разделихме с иронина реплика от моя страна : Аре лакомници ше се гледаме в съда.... Гледаха буквално като пребозали
полицай : ееее, сега вместо да си тръгнеш бързо бързо ше трябва и работа да ми създаваш ,акт да ти пиша. Той тоя акт е 5-6 точки и 150-200лв
аз : еми не сте казали че искате да си ходим по бързо. Дайте да почерпа и по живо по здраво.....
полицай : ама какво ше черпиш?
аз : ем какво? Кафеварката не си нося кафе да ви направя ,освен пари да ви дам ,да си купите няма как...
полицай : айде върви до колата и хубаво си помисли колко ше черпиш....
аз се върнах с 10лв и като ги видяха казаха че трябвало да ида на поправка и че съм бил нагъл!

при което последва прибиране на въпросните 10 лв като доказателство че са ги взимали и 3 реда описание как са ме спрели 10 метра преди да започне пресечената линия и съответно не съм в нарушение и как са ме спрели само за да ми искат пари; Накрая се разделихме с иронина реплика от моя страна : Аре лакомници ше се гледаме в съда.... Гледаха буквално като пребозали

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Подхода не е правилен. Катаджиите трябва да ходят на работа като тия от боп-а с маски, автомати и по 1-2 камери да ги гледат. Като спрат някой ако се прави на оборотен или иска да почерпи изкарват го от колата по един пълнител на мпс-то и да си ходи по живо по здраво. Я да видите колко бързо всички ще се научат да спазват правилата.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
t060 написа:Подхода не е правилен. Катаджиите трябва да ходят на работа като тия от боп-а с маски, автомати и по 1-2 камери да ги гледат. Като спрат някой ако се прави на оборотен или иска да почерпи изкарват го от колата по един пълнител на мпс-то и да си ходи по живо по здраво. Я да видите колко бързо всички ще се научат да спазват правилата.
RESPECT
by t060
тебе на тъмно ли те държат или много cs си играйкаш ,говориме за демократичен начин за разрешаване на проблема. Пумиарите спират с единствената цел да те муфтят за пари.....как да постъпиш или аз да си нося 9мм вата дружка и да стрелям по корумпирани патрулки . Така ше ги разпознавате вече. Когато видите астра с дупки да знаете че са ме спирали....

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
за да има "война по пътищата" трябва да има пътища а такива няма .
Като сложат маркировка, управат дупките и направат нормални технически прегледи, където найстина ти преглеждат колата а не само да отидеш и да им дадеш някой лев ще се оправят нещата
Като сложат маркировка, управат дупките и направат нормални технически прегледи, където найстина ти преглеждат колата а не само да отидеш и да им дадеш някой лев ще се оправят нещата
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2