Имате ли си любим завой ;)
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Имате ли си любим завой ;)
Напоследък нали валят дъждове
И има един завой Шел-а до блоковете на техническия (Дианабад) като си караш покрай СофАвто нагоре към Симеоновско ляв завой на светофара към улицата на която са картингите, тояга аудио ( обясних го като първия човек но ме мързи да отварям карта
Е тва ми е любимия завой за пързаляне на мен. Сигурно има и още много такива 'хубави' места ?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Новини
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Спускането към дружба и особенно десния завой долу 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
точно срещу 2-ри учебен блок на МЕИ -то оманещо катокръгово на, което като влезеш с много газ и задницата ти се качва на тротоара.
лошото е ,че има и дарвета

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Като идвам суттрин на работа от Шератон по жълтите павета и накрая на Партийния дом си завивам на ляво за да паркирам, а рано сутрин няма и коли откъм Двореца
Втора, и мръсна газ. Ееееех, как си върви колицата с вратите напред 30-40 метра.

при "Ловния парк". като идваш от семинарията към посока за дианабад, и после има един завод или по-скоро огромен "комплекс" за строителни материали и там има едни релси за влак, след тях идва един красив ляв завои, на който се прави яката лудница, особенно когато някой камион е изпуснал без да иска малко пясък.
И другия ми любим завои в както каза БЕСНИЯ:
))))
И другия ми любим завои в както каза БЕСНИЯ:
само, че досега за мой късмет не съм се качвал на тротоараточно срещу 2-ри учебен блок на МЕИ -то оманещо катокръгово

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
мноо обичам нашата улица дето се включва в ул"Сан стефано"...мале малко да е мокро и се тръгва оттам супер яко
....и най-ме радва Демокрация..такава приятна права отсечка е...поне около 500-600 метра става за яко дръпка
а на колелата до хотел мираж и метрото е просто велико...да бързаш да минеш какви стартове стават
мирис на гума усещам и сега
...и на влизане на бургас от софия....малее точно до ОМВ,ЛУКойл и Метро...пише да се кара със 40 ама завоя се минава с 100...лудницааа
който идва в бс да го пробва...поне мене ме кефи...надуваш газта и точно преди завоя минаваш другия
спирачки....,минаваш завоя,3-та газззз и летиш направо 

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Яко яко, много яко
Тоя завой и аз съм го забелязал, но там ме е страх да правя такива работи
Пък и има много движение...

при "Ловния парк". като идваш от семинарията към посока за дианабад, и после има един завод или по-скоро огромен "комплекс" за строителни материали и там има едни релси за влак, след тях идва един красив ляв завои,
Тоя завой и аз съм го забелязал, но там ме е страх да правя такива работи

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Хммм. Този от кухнята, десния и направо в хладилника!!! А и (:drinking:)вечер този от входната врата до леглото малко ми се лизга ама го овладявам с лек наклон напред и 3-та.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2