Имате ли си любим завой ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Имате ли си любим завой ;)

Мнение от steeN » 02 Авг 2004, 21:34

Напоследък нали валят дъждове :) И има един завой Шел-а до блоковете на техническия (Дианабад) като си караш покрай СофАвто нагоре към Симеоновско ляв завой на светофара към улицата на която са картингите, тояга аудио ( обясних го като първия човек но ме мързи да отварям карта ;) Е тва ми е любимия завой за пързаляне на мен. Сигурно има и още много такива 'хубави' места ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Авг 2004, 22:16

При Иво в Банкя има един опесъчен завой :twisted: :twisted: :twisted: Обожавам го, преди малко за пореден път му се насладих :twisted: :twisted: :twisted:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Авг 2004, 22:34

Спускането към дружба и особенно десния завой долу :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 02 Авг 2004, 22:54

Обратния завой на OMV Рожен ... просто ми е любим !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 02 Авг 2004, 23:15

точно срещу 2-ри учебен блок на МЕИ -то оманещо катокръгово на, което като влезеш с много газ и задницата ти се качва на тротоара. :twisted: :twisted: :twisted: лошото е ,че има и дарвета

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Авг 2004, 23:22

Като идвам суттрин на работа от Шератон по жълтите павета и накрая на Партийния дом си завивам на ляво за да паркирам, а рано сутрин няма и коли откъм Двореца :) Втора, и мръсна газ. Ееееех, как си върви колицата с вратите напред 30-40 метра.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Авг 2004, 23:54

при "Ловния парк". като идваш от семинарията към посока за дианабад, и после има един завод или по-скоро огромен "комплекс" за строителни материали и там има едни релси за влак, след тях идва един красив ляв завои, на който се прави яката лудница, особенно когато някой камион е изпуснал без да иска малко пясък.

И другия ми любим завои в както каза БЕСНИЯ:

точно срещу 2-ри учебен блок на МЕИ -то оманещо катокръгово
само, че досега за мой късмет не съм се качвал на тротоара :)))))

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Авг 2004, 0:40

мноо обичам нашата улица дето се включва в ул"Сан стефано"...мале малко да е мокро и се тръгва оттам супер яко :twisted: ....и най-ме радва Демокрация..такава приятна права отсечка е...поне около 500-600 метра става за яко дръпка :D а на колелата до хотел мираж и метрото е просто велико...да бързаш да минеш какви стартове стават :twisted: мирис на гума усещам и сега :) ...и на влизане на бургас от софия....малее точно до ОМВ,ЛУКойл и Метро...пише да се кара със 40 ама завоя се минава с 100...лудницааа :wink: който идва в бс да го пробва...поне мене ме кефи...надуваш газта и точно преди завоя минаваш другия :twisted: спирачки....,минаваш завоя,3-та газззз и летиш направо :evil:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Авг 2004, 1:25

Яко яко, много яко ;)

при "Ловния парк". като идваш от семинарията към посока за дианабад, и после има един завод или по-скоро огромен "комплекс" за строителни материали и там има едни релси за влак, след тях идва един красив ляв завои,

Тоя завой и аз съм го забелязал, но там ме е страх да правя такива работи :) Пък и има много движение...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Авг 2004, 9:35

ааа пробвай пробвай, голям кеф е там :wink: :wink: :D :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 03 Авг 2004, 9:38

моя любимец си се намира в родния град Пловдив...обратния пред Екскалибур /Лаута?...широко за ръчка и има хубава видимост към насрещното движение...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 03 Авг 2004, 10:21

Люлин склад сигурно го знае :о) На края на уличката дето минаваше 309 преди да направят новия булевард. Приятно опесъчено и понеже Пежака е с предно всеки път, като минавам от там - ръчна и задницата ми се изравнява с волана :D :D :D
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 03 Авг 2004, 14:36

Двата шикана на РУМ-а в Студентски град......точно до автокъща онтарио :twisted: :twisted:
Изображение Изображение Изображение Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Авг 2004, 16:24

от слънчев бряг до баня - всичките :) основния е този точно преди баня обаче... към баня като влизам ... като излеза от него до селото не мога си изправя задницата :mrgreen:

разбира се това със трабанта и на задна де...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 03 Авг 2004, 16:40

Хммм. Този от кухнята, десния и направо в хладилника!!! А и (:drinking:)вечер този от входната врата до леглото малко ми се лизга ама го овладявам с лек наклон напред и 3-та.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата