Yokohama Parada ....
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
Yokohama Parada ....
Незнам дали е за тука темата но искам да попитам някой има ли наблюдения върху тия гуми ... смятам да си купувам 2 такива (195/50/15) за отпреде, че така де мисълта ми е дали държът на пътя като завивам с по висока скорост на съхо, на мокро

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм се возил в силна Е30-ска в Ловеч с чисто нови такива 4 гуми и трябва да ти кажа ,че доста добре се представиха
Говоря за сухо ,за мокро ако влезе пилота и види темата ,нека каже
Аз от малко повече от 2 седмици карам с
Yokohama AVS Sport - 4 нови и колата ми е като залепена за пътя при всякакви условия
Уникални гуми ,сигурен съм ,че и Парадата ще е много добра
Направо взимай и подай газ по завоите
Георги Пенчев

Аз от малко повече от 2 седмици карам с
Yokohama AVS Sport - 4 нови и колата ми е като залепена за пътя при всякакви условия

Направо взимай и подай газ по завоите
Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 18 Авг 2008, 19:48, променена общо 1 път
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Yokohama Parada ....
Тази гума ще я одържа по завоите 316-ката, гаранция!Ka3aKa написа:Незнам дали е за тука темата но искам да попитам някой има ли наблюдения върху тия гуми ... смятам да си купувам 2 такива (195/50/15) за отпреде, че така де мисълта ми е дали държът на пътя като завивам с по висока скорост на съхо, на мокро![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Raicko Racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318Is
Виж на теста в този линк! http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... =So&Achse=
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ако не се лъжа... водат я за най добрата гума до сега на Йокохама... мисля и аз да скачам на такива гуми.. я ми кажи цената при вас ква е ?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега не се замисляй ами отивай и взимай ако можеш 4 гуми ,не само 2 .няма по-хубаво нещо от това
Прави ми впечатление ,че Лексус и Субару работят с Йокохама за първо вграждане.Аз лично за зимни гуми от страната на изгряващото слънце не бих си помислил ...
Днес ходих до Пловдив и обратно и по магистралата с тази лекота и тишина с която пътувах просто няма такъв кеф
Ето това намерих в сайта на Боряна груп за парадата :
"Yokohama от години определя стандартите и диктува модата в тунинг индустрията. Новата гума на японския гигант Parada Spec – 2, премина всички граници и вдигна високо летвата с изключителното си представяне на пътя и ултра модерен външен вид.
При създаването на Parada Spec-2 е използвана най-новата технология за добавяне на силика в каучуковата смес, което осигурява изключително представяне и по-устойчив грайфер. Това подобрение отличава Parada Spec-2 от останалите гуми, с по-добро ускорение и теглителни сили, по-добро сцепление при мокри и сухи пътища, по-добри спирачни свойства и всичко това без да е намален живота на гумата.
• Страничната повърхност на гумата е допълнително подсилена, като са подсилени и нишките на каркаса и каучуковата структура на борда, което позволява по-голямо натоварване и по-устойчиво управление.
• Големите блокове на протектора при Parada Spec-2 са създадени специално чрез добавяне на повече каучук на необходимите места, което осигурява по-добро сцепление и максимален контакт с пътя.
• Специалната S-образна форма и ъгълът на спираловидните канали позволяват ефективната и незабавна евакуация на вода, което позволява шофиране с висока скорост при мокри настилки. Разнообразната шарка на грайфера допринася за устойчивостта на блоковете и улеснява контрола на автомобила.
• Раменният блок и иновационният дизайн на каналите са разработени така, че да увеличат контакта на гумата с пътя, което води до по-голяма устойчивост при остри завои и не позволяват на гумата да търпи деформации при навлизането с голяма скорост в такива.
Parada Spec-2 има защитен борд, специално създаден от Yokohama предпазващ еднакво добре, както гумата от странични деформации, така и джантата от бордюри и неравности на пътя."
Георги Пенчев

Днес ходих до Пловдив и обратно и по магистралата с тази лекота и тишина с която пътувах просто няма такъв кеф

Ето това намерих в сайта на Боряна груп за парадата :
"Yokohama от години определя стандартите и диктува модата в тунинг индустрията. Новата гума на японския гигант Parada Spec – 2, премина всички граници и вдигна високо летвата с изключителното си представяне на пътя и ултра модерен външен вид.
При създаването на Parada Spec-2 е използвана най-новата технология за добавяне на силика в каучуковата смес, което осигурява изключително представяне и по-устойчив грайфер. Това подобрение отличава Parada Spec-2 от останалите гуми, с по-добро ускорение и теглителни сили, по-добро сцепление при мокри и сухи пътища, по-добри спирачни свойства и всичко това без да е намален живота на гумата.
• Страничната повърхност на гумата е допълнително подсилена, като са подсилени и нишките на каркаса и каучуковата структура на борда, което позволява по-голямо натоварване и по-устойчиво управление.
• Големите блокове на протектора при Parada Spec-2 са създадени специално чрез добавяне на повече каучук на необходимите места, което осигурява по-добро сцепление и максимален контакт с пътя.
• Специалната S-образна форма и ъгълът на спираловидните канали позволяват ефективната и незабавна евакуация на вода, което позволява шофиране с висока скорост при мокри настилки. Разнообразната шарка на грайфера допринася за устойчивостта на блоковете и улеснява контрола на автомобила.
• Раменният блок и иновационният дизайн на каналите са разработени така, че да увеличат контакта на гумата с пътя, което води до по-голяма устойчивост при остри завои и не позволяват на гумата да търпи деформации при навлизането с голяма скорост в такива.
Parada Spec-2 има защитен борд, специално създаден от Yokohama предпазващ еднакво добре, както гумата от странични деформации, така и джантата от бордюри и неравности на пътя."
Георги Пенчев
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
Да, питайте STR-а, той беше с такива гумета..... 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
Ogi написа:ако не се лъжа... водат я за най добрата гума до сега на Йокохама... мисля и аз да скачам на такива гуми.. я ми кажи цената при вас ква е ?
Ами някъде около 130-135лв парчето, проверих само на едно място във Варна ... смятам че ако потърся малко повече може и малко по евтино да се намерят. При вас иначе как вървят ?
Тази гума ще я одържа по завоите 316-ката, гаранция!titto написа:

е как иначе много се поднася по завойте и не мога да я вкарам в пътя

Последна промяна Ka3aKa на 20 Авг 2008, 17:19, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Ka3aKa написа:Значи 100% трябва да я намеря и под 130лв

Тези гуми ще седят смешно на бмв-то то заводско е 205/60 как ще му сложиш 195/50 като изключим това парадата е хубава гума но на дъжд нещо я няма(не съм карал такива на моя кола а на един авер на колата само че размера беше по голям)
И аз искам парада или мишилин пилот пс2 спорт като на новите м-ки но цената е висока 400+ лева на гума

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Поредното доказателство,че хората кълвят на това което прочетат в интернет

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Ogi
-
Плевен тийм
-
madpetio написа:Поредното доказателство,че хората кълвят на това което прочетат в интернет![]()
![]()
аз кълвя на това което съм видял

ДК краси караше на предното състезание в Плевен с парадата и направо останах очарован... няма да преплъзне няма да пропищи просто гумата се държеше като залепена...
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
За мен лично това е най-добрата гума,особено на дъжд.Карах си с такива комбито година и малко и просто нямах забележка.Моите бяха 215/40/18.Карал съм и с Мишелин,ама пред Парадата,не стават за нищо
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2