Има ли камера ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Има ли камера ?
Колеги оня ден минах на жълто, да не кажа червено на сфетофара, който се пада втори по посока Подуене на Мадрид ( или то там не знам дали е Мадрид ). Значи като се извъртиме на кръговото на паметника " Васил Левски " и тръгнеме както казах посока гара Подуене имаме един сфетофар , НЕ на него, а на следващия.... На този, дето ако завиеме надясно тръгваме по реката посока бул.България ( извинявам се че не назовавам улиците по име, но не ги знам по имена много много ). Та там аз съм крайна дясна лента ( която е за направо и надясно и свети зелено и колите се изтеглят от лентата - кой надясно, кой направо и пред мен има едно такси, на което му дигат ръка и тоя си спира на пътя при зелено като първия пич и почна да си говори с некаква !!! Средната лента си е само за направо и си се изтеглят оттам, а ние не можеме заради бакшиша !! И накрая тоя тръгна и в същия момент светва жълто, но ние бързахме и аз минах да не кажа на червено ( СЛЕД като се огледах разбира се !)
Та да очаквам ли честитка ??? Има ли там камери ?
Та да очаквам ли честитка ??? Има ли там камери ?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Точно на този свтофар има една камера (може и да са повече). Тази камера е на един стълб посока подуне. Пада се точно по средата - върху реката и от тези черните дето се въртят на 360 градуса. Спокойно според мен няма за какво да се притесняваш.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Да камери има точно там ама честитка знам ли те май са повече охранителни тия камери от колкото да ти праштат честтитки ама ако са ти видяли номера ПК може и да се заядат.
5 мнения
• Страница 1 от 1