относно протест на превозвачите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

относно протест на превозвачите...

Мнение от Entusiastka_83 » 18 Май 2008, 3:17

моля да ме извините и да не публикувате мнението ми,ако решите,че е неуместно!
мисля,че е необходимо да намерим форма и участие в този протест(на превозвачите),поне в няколко точки:
1.крайно време е да получим нормални пътища за движение,както и улици в градовете без дупки,да се измете тая организирана фамилна структура в "новосъздадения фонд пътища",под непосредственото ръководство на министъра на финансите орешарски,погледнете как е организирана структурата за усвояване на парите от еврофондовете,фирма МОТ МАК ДОНАЛД,ТРАНС КОНСУЛТ-БГ,ТРАНС КОНСУЛТ-22,ще се опитам да го публикувам като снимка,батко дава на братко 150млн. лева за пътища?!!!.....ама не били 150млн.лв. ами били 220млн.лв.,е може братко добре да си е свършил работата,ама не знам.....
2.да се премахнат винетките,докато не получим нормални пътища!съм
за...
3.относно горивата,да се намали акциза и да се прекрати контрабандата,да не се правят на луди,че няма такава!!!!!за да няма некви измислени бюджетни излишъци и да се чудим къде да ги харчим
МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕМ ОТ ТОЧКА 1 И ДА СТИГНЕМ ДО 3!!!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=5878376
разбира се ще ви изпратя и имената на отговорните и корумпирани лица от този,тъй-наречен фонд за крадене на пари от всички нас...
следва продължение...

Назад към Извън Темата