Dedicated to PIONEER- AZLK INSIDE

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Dedicated to PIONEER- AZLK INSIDE

Мнение от 54321 » 02 Авг 2004, 22:14

Изображение
Изображение
Изображение
етва рулира: Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Авг 2004, 1:05

:D ми най отгоре червения го знам на кой е...хубав москвич е..не знам дали е пиан по двигателя.
черния съм чел за него из нета.бил 500 коня,с некво двойно турбо май....може и да греша щото не съм мноо наясно с тез неща....имал и нитро..издържал около 40 дръпки по 400 метра...значи 16 км и двигателя е за ремонт :roll: ускоренирто е мноо странно измерено...за 14 сек 225км/ч....колата се намира във финландия...и пише че бил 2,5 лита...как за измъкнали тези 500 коня някой печен да обясни...
21412-та с вериги е некаква разработка за военните..не се е прозивеждала никога...амфибия била :roll: :?: :idea: :?:
а най долу е модела ''Княз Владимир"...направена е 1998...3 години преди да фалира завода :cry:
който все пак иска да се поровичка и да погледа малко такиваhttp://azlk.ru/f_model.html
само не мога да постна една снимчица тука..това според мене е голям напредък за руското автомобилостроене..определено най-красивия салон на руска кола който съм виждал,но за жалост само на снимки
Изображение
Изображение
според вас истинска кожа ли е??? :roll:
нещо не излизат...но ако имате време влезте в галерийката и поразгледайте...имка доста интересни проекти :wink:
Изображение
8.32

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Авг 2004, 7:50

Тука няма 2-3 месеца и дойде някой москвичаджия да се "фука" :evil: Много е гадно! С каква цел си ги пуснал тези снимки? Имам чувството, че съм ги гледал 10 пъти в този форум по какви ли не поводи!
Изображение

Назад към Извън Темата