Втори шанс...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Както и да е, хубаво, че си се разминал.
Бившият ми шеф е такъв тип идиот. Той кара чудовищен джип, без ролбари обаче. Неговата философия е, че когато другите коли видят такава кола на пътя, трябва да правят път и да се пазят. И е прав, между другото, по принцип лудите е хубаво да се избягват. Карал е в насрещно на магистрала, виждал съм го да вади хора от пътя а 160 км./ч. за нищо ги няма. Първоначална скорост за превключване на втора космическа.
Така че нищо чудно да си попаднал на някой подобен кретеноид. Хубавото е, че при тея коли и колата малко помага да не стане катастрофа.
Лошото е, че там птят си е доста кофти, а нощно време и светофарите не работят....
Бившият ми шеф е такъв тип идиот. Той кара чудовищен джип, без ролбари обаче. Неговата философия е, че когато другите коли видят такава кола на пътя, трябва да правят път и да се пазят. И е прав, между другото, по принцип лудите е хубаво да се избягват. Карал е в насрещно на магистрала, виждал съм го да вади хора от пътя а 160 км./ч. за нищо ги няма. Първоначална скорост за превключване на втора космическа.
Така че нищо чудно да си попаднал на някой подобен кретеноид. Хубавото е, че при тея коли и колата малко помага да не стане катастрофа.
Лошото е, че там птят си е доста кофти, а нощно време и светофарите не работят....
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега всичко е добре като завършва добре.
Хубаво си направил,че не си тръгнал на жълто.
Този с джипа без коментар,само да не блъсне някой невинен човечец,когато си препуска така!
Хубаво си направил,че не си тръгнал на жълто.
Този с джипа без коментар,само да не блъсне някой невинен човечец,когато си препуска така!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Човек, изтръпнах докато четох и студени мравки ми минаха по гърба ... дадох си всичките спестявания за мечтаната Е36-ца и някой да вземе да ме отнесе така, колата майната й (да бе), аз да съм ок.. а такива заслужават разстрел само заради това което биха могли да причинят на майките ни. Иди запали една свещ !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
човече направи си курбан ... и да не земеш сега да се стресираш много .. не ти е било писано още да знайш 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Благодаря ви за пожеланията,дано на никой не му се случва ...че...как се надявам навсякаде камери да има като в повечеро държави и като им опънат няколко тлъсти суми глоба ,ама това е че няма да е скоро..та за това дори и да се оглеждаме и да внимаваме все някой брусук ще се намери да те фрасне от някъде..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
dancenation написа:Благодаря ви за пожеланията,дано на никой не му се случва ...че...как се надявам навсякаде камери да има като в повечеро държави и като им опънат няколко тлъсти суми глоба ,ама това е че няма да е скоро..та за това дори и да се оглеждаме и да внимаваме все някой брусук ще се намери да те фрасне от някъде..
ТОчно на това кръстовище, на билата на трапезица, ИМА КАМЕРИ!
Има полицейска камера ако не се лъжа на светофара. Това е едното кръстовище с полицейски камери в Бургас.
Почти съм сигурен, че има камера на телевизия СКАТ за канала им за видеонаблюдение.
И мисля, че камери и от Билата имат поглед натам.
Обаче, ако е бил от хората, които си мисля, не се надевай много.
Бил съм свидетел. Караше с двеста. Без колан. И нямаше документи.
Спряха го и го помолиха да кара малко по - внимателно.
И после го пуснаха.
Като междувременно бяха установили всичките нарушения.
И даже рушвет не му взеха.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Радвай се! Не всеки има втори шанс в живота! Направи си курбан и отбелязвай тая дата.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Радвай се на късмета, а за тия с джиповете дето се чувстват безсмъртни има КАМАЗ или ЗИЛ, все некой ден ша му изневери късмета щом кара така и статистиката ше го вземе за винаги със себе си 

Аз си имам едно чувство, дето колкото пъти го пренебрегна, толкова пъти става нещо, капака, беше, че се бях нави да карам на Калояново, приготвих гуми, чудесии и дадох колата на френдове, хем да са с нея на събора, хем да я карам аз там, да ама не, снощи и счупиха шпера и с всички опити сутринта да намериме части да го оправиме, не стана, сложихме нормален диф и сега колата е абсурдна за каране на пистата в тази си конфигурация. Това чувство ме гложди от 10 дни, но го пренебрегнах, но снощи ми стана ясно, че не бива. Така, че който го усети, да го слуша без да се замисля и без компромиси 

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Аз от много време като се случи нещо дори и стрес профилактично си лея куршум ,,,само да не почне тая дет ми леее да смени тенденцията и вместо леене ,руска рулетка;) 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2