GSM - Преносимост на номерата?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
rado84 написа:... и в същото време да ме одрусат с няк'ви непроведени разговори по чужбина, както направиха предния път като бях към Глобул...
Част от драматизатиите в roaming се получават от гласовата поща, email клиент на телефона и разни такива. Другата част от грешки в рейтинга. Никои не се занимава специално да "надписва" сметката на клиента Х. Търсете си правата бе хора

[Georgi] написа:rado84 написа:... и в същото време да ме одрусат с няк'ви непроведени разговори по чужбина, както направиха предния път като бях към Глобул...
Част от драматизатиите в roaming се получават от гласовата поща, email клиент на телефона и разни такива. Другата част от грешки в рейтинга. Никои не се занимава специално да "надписва" сметката на клиента Х. Търсете си правата бе хора
Еми аз им казах, че нямам приятели и роднини по чужбина и че няма на кой да се обаждам в Пекин, но те ми казваха, че щом го пишело на разпечатката, значи е проведен и от това следвало да си плащам каквото съм изговорил. Аз, обаче, им теглих една гласова п*тка майчина и не им платих нищо, а на тия кредитосъбирачи, дето ми се обаждаха през месец също им казах да си е*ат майката. И до ден днешен глобул не са видели от мен и една стотинка.
А правата и да си ги потърсиш файда никаква. Преди още да се сетя да подам жалба срещу тях ми се обади представителка на глобул и по заобиколен начин ми обясни, че ако подам жалбата ще имам дебеловрати посетители с неприятни за мен последици.
Така че - никакъв Глобул, само МТЕЛ. Техните тарифи може и да са малко по-високи от тея на Глобул, но поне знам, че плащам каквото съм изговорил реално.
Дали Глобул не надписват сметките на всичките си клиенти е отделен въпрос. Почти съм сигурен, че е така.

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2