За Satanans4o

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За Satanans4o

Мнение от rado84 » 26 Апр 2008, 11:19

Пускам отделна тема за да не спамим в останалите.

Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

Satanans4o написа:Първо не ме познаваш,че да ми казваш,второ да ти снимам личната карта искаш ли,имам книшка от една година,и бмв-то ми го купил баща ми,караи си 190-ката :lol: и си гледаи живота и не ми казваи какво да правя

И какво като кара ауди 80 татенцето и има пистолет? Не сте попаднали на баш хората - тях няк'ва ютия не ги плаши и могат да те инвалидизират за цял живот преди още да се сетиш да дръпнеш спусъка. Пистолетите не решават проблемите, а само ги влошават. Да не споменавам, че хората, които се перчат с пистолети са страхливи комплексарчета и по тоя начин си прикриват комплексите. Но като те чета виждам, че си няк'во 10-12-годишно пишлеменце с мляко по устата, което иска да снима личната карта на брат си и само се прави на мъж и няма да разбереш и грам от написаното.
Татенцето купило БМВ и пишлемето се надуло: "Вижте ме кой съм аз - празноглаво копеленце, чийто тати кара ауди и БМВ, има и пистолет, кой ще се заяде с мен". Когато имаш ТВОЕ СОБСТВЕНО БМВ и сам си заработиш парите за него, тогава се прави на мъж. Аз може и да нямам книжка и кола, но сам ще си заработя парите за тях, защото така искам. Много лесно е да ида при баща ми и да му искам пари, но няма да го направя. Искам сам да си заработя парите за колата, та после да знам, че си е изцяло моя. Хората ще те уважават повече ако сам си купиш колата с твои пари, а не се перчиш с чужда кола, била тя и на баща ти. Защото такива хора са мързеливи, в повечето случаи утрепки и хората ги взимат на подбив при всеки удобен случай. Повечето от нещата вкъщи са купени с мои пари - като почнеш от подсилената стоманена врата на апартамента и стигнеш до компютъра и субуфера за него.
Но... защо ли се мъча да ти налея капка мозък в тъпата ти кофа - ти по-далеч от дулото на пистолета не виждаш. И не се перчи с пистолета и настоящият ти военен татко, защото не само ти имаш подобни "връзки". Само че ако има и един грам между ушите ти няма да се правиш на мъж с подобни неща, защото ако се изперчиш на погрешния човек може да те пречукат някъде.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 26 Апр 2008, 11:34

Приятелю къде извади някакви теми от зимата бре? :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: За Satanans4o

Мнение от bavareca_86 » 26 Апр 2008, 11:40

rado84 написа:Пускам отделна тема за да не спамим в останалите.

Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

Satanans4o написа:Първо не ме познаваш,че да ми казваш,второ да ти снимам личната карта искаш ли,имам книшка от една година,и бмв-то ми го купил баща ми,караи си 190-ката :lol: и си гледаи живота и не ми казваи какво да правя

Хората ще те уважават повече ако сам си купиш колата с твои пари, а не се перчиш с чужда кола, била тя и на баща ти. Защото такива хора са мързеливи, в повечето случаи утрепки и хората ги взимат на подбив при всеки удобен случай..

бате тука си в грешка,познавам мом4ета дето бащите им са купили колите,и ти говоря за коли за по 50к и отгоре и са супер земни хора,дето изобщо не се пер4ат както казваш,а уважението не идва от това 4е сам си си купил колата ами какъв 4овек си и как се даржиш с останалите ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За Satanans4o

Мнение от rado84 » 26 Апр 2008, 11:48

bavareca_86 написа:
rado84 написа:Пускам отделна тема за да не спамим в останалите.

Хората ще те уважават повече ако сам си купиш колата с твои пари, а не се перчиш с чужда кола, била тя и на баща ти. Защото такива хора са мързеливи, в повечето случаи утрепки и хората ги взимат на подбив при всеки удобен случай..

бате тука си в грешка,познавам мом4ета дето бащите им са купили колите,и ти говоря за коли за по 50к и отгоре и са супер земни хора,дето изобщо не се пер4ат както казваш,а уважението не идва от това 4е сам си си купил колата ами какъв 4овек си и как се даржиш с останалите ;)

Да, има ги и такива, но са много малко, за съжаление. А за уважението може да се поспори, но сега нямам много време за това.
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 26 Апр 2008, 12:03

Момчета, явно имате лични отношения за оправяне, решете ги на лично или пък на живо, а по-добре не се занимавайте с глупости ;)

ПС. Заключвам темата, защото видях, че си имате "приказка" от други теми.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата