Паркиране в центъра на София
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
bum_bum написа:Кво се чудите..подобно нещо го правя с 4 маневри без да докосвам околните коли с е36- ца... само че от 8 години работя в центъра на СофияПървите 1- 2 години беше зор, после сичко си идва на мястото
Хахаха колегата е прав - и аз съм така, ама имам към 80-100 км на ден в софия и поне 10-12 паркирания в идеален център. Вече и не си обръщам внимание на чудесата които извършвам при паркиране. Много са зле нещата свързани с паркирането в центъра - всичко обърнаха на синя зона, а постоянно няма места в нея. Искаш да си платиш да спреш, а място нъцки...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да бе,зад тебе е било празно и после е дошел някой
Трябва да добавиш не правете това у дома,оставете го на професионалистите,че сеа някой ако се въодушеви
Аз паркирам със слухотроника,и пак е одран дзверо отвсякъде

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
noiseless написа:Doberman_vas написа:и сега ако кажеш, че си без парктроник и си парлирал сам, без никой да ти казва, ЕВАЛА.![]()
Да, без парктроник съм и бях сам - за това направих и снимките, че дори сам не повярвах на очите си![]()
Е, побутнах "само" около 10-ина пъти предната и задната коли, но то е позволено в Центъра.![]()
Истинският ПРОБЛЕМ, обаче не е как влязох и излязох, а че нашите модели автомобили стават все по-неизползваеми в Града![]()
Аз си мислих, че следващата ми кола ще е някоя 7-ца, но както е тръгнало май трябва да се насоча към 1-ва серия
Побутна ли ги малко преди да се наместиш така

Имам едно приятелче дето като не успее да се намушка някаде с парахода си или ако две коле са спрели с недостатъчно място за паркиране между тях ги побутва напред-назад и се намушква меду тях

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз искам да видя и с хидравлика...!! отзад има 5-8см ,отпред са 12 до 15. ако общо на 20-25 сантиметра разстояние по-дълго от размера на колата някой вкара кола....аз ще се разделя с 4 гуми 245/40/18 с 3мм грайфер!!! нема как да стане тая работа! просто геометрично няма как да стане!! ако се стигне до бас може и с повече да се разделя...!!! ако някой иска да си поиграе-може да вземе една кутия цигари да нарисува на един лист отпред и отзад пропорционално разстояние на големината на кутията/ комбито е 4,8м дълго мисля -на 2м ширина -т.е. 12% от ширината макс да има отпред или 4,5% от дължината / и да пробва на масата дали ше влезе кутията в оставените габарити....
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Браво колега , аз и не бих се и престрашила само да си помисля ,а да го направя е изключено.
Едно голямо БРАВО

Едно голямо БРАВО

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3