търся автовоз от Германия за една кола-благодаря на Lexus
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
търся автовоз от Германия за една кола-благодаря на Lexus
Колеги, дайте некой познат с автовоз в Германия да извози една кола до тук. Трябва ми от Нюрнберг.
Последна промяна bmw39 на 04 Апр 2008, 13:38, променена общо 1 път
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Колега, сори , ама шА те разочаровам ... вече не се внасят коли с автовоз от Нюрнберг ...
Ако е за една кола или на ход или с репатрак. Това е! Приеми го и действай ... успех! 

- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
колега ти с поста преди мен! Защо даваш разни такива идеи без да имаш информация!
Колега ти който имаш молбата писал съм ти ЛС със координатите ми обади ми се ще ти помогна!
Колега ти който имаш молбата писал съм ти ЛС със координатите ми обади ми се ще ти помогна!
A1Automobile
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Lexus написа:колега ти с поста преди мен! Защо даваш разни такива идеи без да имаш информация!
Поради простата причина, че цените в Германия са в пъти по-високи от тези в Италия, Холандия, дори и Швейцария! В Германия се пазарува определена кола и то почти винаги по поръчка, за търговийка НЕ става! Освен ако някой не му я вкара с автовоз за 2 коли, което ще му излезне доста солено. За разлика от големия автовоз с който превоза ще му излезне около 400 евро на кола ... това ми беше мисълта!
5 мнения
• Страница 1 от 1