Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?
Днес се натресох при потегляне в теглича на Нисан Терано, като нацелих точно теглича с фара.
Строши се фара и мигагача - начупиха се стъкълцата им /все пак скороста беше едва 4 - 5 км в час/, инак самите те останаха здрави и светят идеално и сега.
Малка част - към 10 см. парче от бронята се откърти и остана затисната на лебедката за теглича му.
Ще ми се наложи до понеделник или вторник да я карам в такъв външен вид, та ме плаши какъв акт могат да ми изтърсят.

Малка част - към 10 см. парче от бронята се откърти и остана затисната на лебедката за теглича му.
Ще ми се наложи до понеделник или вторник да я карам в такъв външен вид, та ме плаши какъв акт могат да ми изтърсят.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Re: Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?
Ми господин полицай преди малко си видях така колата. Готов си бира пияНеделчев написа:Днес се натресох при потегляне в теглича на Нисан Терано, като нацелих точно теглича с фара.Строши се фара и мигагача - начупиха се стъкълцата им /все пак скороста беше едва 4 - 5 км в час/, инак самите те останаха здрави и светят идеално и сега.

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
абе ако искат - могат, да не ти се случва....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Брат ми пък 1 месец караше с преден джам напукан на мозайка и преден капак като релефна карта на БГ, щото се блъсна едното в другото
и нищо не му казаха.

От тогава русото не е на мода.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
щом светинищо няма да ти кажат един пиятел караше по същия начи 4 месеца и даже със счупено шофиорско стъкло облепено в тиксо
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Неделчев не се тревожи особенно. Ето с какво кола след катастрофата си в Турция минахме през Малко търново (Без пътната помощ, НА ХОД) като никой и дума не ни каза.
ПП. Колата нямаше много останали прозорци
. Качеството на снимковия матриял не е харабия, ама истинския апарат беше някаде по полето и си остана в Турция
.

ПП. Колата нямаше много останали прозорци

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Nucl3arDru1D написа:ако поискат могат и от движение да спрат колата, да не ти се случва
както някои правилно го каза .. тея НИЩО нема да ти направят е въпрос на техна гледна точка дали са на кеф .. иначе директно колата се спира от движение пак ти иди обясняваи че си тръгнал до майстора , пука им на тех .. има си закони само че няма кои да ги спазва

11 мнения
• Страница 1 от 1