Днес 29 март Бояна
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз пък днес се изнервих много там.Тия тъпаци мотористите летят срещу нас все едно,че те са с коли.Както ние чакаме така ще чакат и те.Чак днес следобяда ще ми преграждат трасето и ми викат,че повече няма да се пускаме там.Да не се пускат те не ние. 

ТДС - Турбо Див Селянин
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Bavarishe написа:Аз пък днес се изнервих много там.Тия тъпаци мотористите летят срещу нас все едно,че те са с коли.Както ние чакаме така ще чакат и те.Чак днес следобяда ще ми преграждат трасето и ми викат,че повече няма да се пускаме там.Да не се пускат те не ние.
епа що не свирна да дойдем бимтима и да им разкатаем играта .. да пратим неколко у Пирогов и да видиш как ше кротнат

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bam-bam написа:Bavarishe написа:Аз пък днес се изнервих много там.Тия тъпаци мотористите летят срещу нас все едно,че те са с коли.Както ние чакаме така ще чакат и те.Чак днес следобяда ще ми преграждат трасето и ми викат,че повече няма да се пускаме там.Да не се пускат те не ние.
епа що не свирна да дойдем бимтима и да им разкатаем играта .. да пратим неколко у Пирогов и да видиш как ше кротнат
"трасето" го преградиха за да се сложат цветя от близките на загиналото момче !!!!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Това с цветята на близките ясно,но с един такъв тон некъф ми вика,че тука повече нямало да има гонки.Че кой им е виновен на моторджийте,че карат на една гума,излитат се и секви такива простотий.Мен ме боли фара като се удари с мотора в колата.Мен няма да ми има нищо,но на него дали? 

ТДС - Турбо Див Селянин
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3