За първи път на сбирка на клуба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 29 Мар 2008, 18:59

///sasho написа:Аз не мога да се похваля със същото. Ходил съм доста пъти на ЕКО , ходил съм и на Дружба и добре , че срещам там някой познат от някъде другаде и се заприказваме нещо , иначе всички са на някакви групички и си говорят нещо и само стоиш от страни и ги гледаш. Имало е случаи да доида сам , да стоя извесно време сам и да си тръгна.
Единственния , с който съм се запознал на тия сбирки е
Kartoff. Вече даже не ми е интересно да идвам и почти и не идвам.

Почти същата история е и при мен. Лафил съм си с някой от колегите, но това са единици!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 29 Мар 2008, 23:13

///sasho написа:Аз не мога да се похваля със същото. Ходил съм доста пъти на ЕКО , ходил съм и на Дружба и добре , че срещам там някой познат от някъде другаде и се заприказваме нещо , иначе всички са на някакви групички и си говорят нещо и само стоиш от страни и ги гледаш. Имало е случаи да доида сам , да стоя извесно време сам и да си тръгна.
Единственния , с който съм се запознал на тия сбирки е
Kartoff. Вече даже не ми е интересно да идвам и почти и не идвам.

Аз за това вече не ходя,освен Владо маймуната,всчки други за нищо ме нямат.Седя си сам пия си една биричка и си тръгвам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 29 Мар 2008, 23:18

аз сам ходил само 1 път на сбирка но не останах очарован....междудругото ние тук в нашия квартал сме се сабрали доста хора които караме бмв и секи път кат се видим си лафим (събота неделя ако някои има проблем се опитваме да го решим ) така че ходенето на подобно място се обесмисля...но щом ти е харесало няма лошо :lol: :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата