e32 или е39 - кое бихте избрали ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 27 Мар 2008, 13:07

според мен трябва да караш тава което ти на сърцето също както с жените :mhihi: там кадето ти е комфортно и удобно, а и според джоба
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Мар 2008, 13:11

намери двама човека от форума в твоя район с двете коли
сложете ги една до друга
седни вътре, настрой си седалката усети колата, пробвай вървежа, пробвай екстрите, габаритите и маневреността и направи своя избор
това мисля че е доста логично стечение на обстоятелствата при избор на коли
поздрави и дано вземеш Е32 :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 27 Мар 2008, 13:19

Е32 е ебати изродската кола! Много ме кефи! Все едно сам си сложил колела на хола и си го карам по улиците! :D

П.С. Трябваше да сложиш и една анкетка за да видиш на къде вървят предпочитанията!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Потребител
Аватар

Мнение от Galio » 27 Мар 2008, 15:15

A_DUNCHEV написа:.... П.С. Трябваше да сложиш и една анкетка за да видиш на къде вървят предпочитанията!

Колега, чак от анкета няма нужда, защото за мене избора е направен.
Интересно ми беше да чуя хората със синьо-белия пламък в очите на какво мнения са по така поставения въпрос, и по важното ЗАЩО са на това мнение ;)

Една част от моето мнение по въпроса съвпада с колегите :
Monkey написа:според мен трябва да караш тава което ти на сърцето ...

sonny написа:... а е32 е от класика по-класика....

_65536_kb_sec_ написа:... Е32 е непреходна кола, тя е актуална вчера днес и утре

mitko_n1 написа:... или да бъда различен (ценител) Е32"...

Това ми хареса :mhihi:
_65536_kb_sec_ написа:... но ако си вземеш едно Е32 вземи малко и си направи гардероба по официален и тн подобни неща ...

А евентуално може да се стигне и до това.... а дано ;)
gego_n написа:... Избора си е на колегата и според мен , както горе бе казано , ако му харесват и двата модела , то тогава неговата кола е е38 .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Мар 2008, 22:07

точно с тая тема си проличава кой би карал старите истински машини...а ако бяхме кат нормалните държавички,сега е36 нямаше да е нашествие,а все по-ново и ново и по-скапано и чупливо!
ама то повечето едвам търпят старите кенефи и само мечтаят как скачат в нещо ново и лъскаво,та белким почнат ги забелязват околните
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Мар 2008, 23:13

На адаша Гего колата е невероятна :shock:
С тоя резлив осмак,като й даде газ значи вади асфалта ,подкарва чакъла отдолу лелееее :twisted: :twisted:
Уникален звук,уникално усещане - мотора е душата на автомобила,той е може и повече от 50-те процента :roll:
Няма такова усещане от това да си в голям и луксозен автомобил,който направо отскача ,но с финес 8)

Аз си умирам по е32-ките,израснал съм с тях,винаги са ми били голяма мечта - впрочем аз си обичам тази генерация Е30,Е31,Е32,Е34 ...

Лично за мен без да налагам мнение, Е39 е автомобил ,с който като че ли БМВ си казаха "Айде сега,малко по-тихо да го караме" и после избухнаха пак с Е60.Не мога да се примиря с тези предни калници ,които са така НЕизрязани,че просто все едно гледам друга марка автомобил,няма я агресията,линията,чувството :confused:
Фаровете,броните всичко е толкова плавно и безизразно в моите очи - най-слабия модел за мен концептуално ... даже лично мое усещане е че на предните седалки ергономията е ... пострадала с позицията на седалката във височина - краката седят така косо спрямо педалите и съответно на пасажерското място където педали няма и караката седят на никъде :help:

Е32 е автомобил ,който с излизането си през далечната 1986 година разстърсва автомобилния свят :!: Най-скъпата инвестиция и проект в нов модел до тогава за всички времена - 1 млрд. Немски Марки :shock: :!: :shock: :!: Тази легенда дава началото на Е34,който си е негова "рожба" . 7-цата взривява света с безброй технически нововъведения ,направо погром върху конкуренцията.Ако всеки един от скептично настроените колеги,седне в една скъпа и изключително добре поддържана и пазена Е32 ще остане смаян 8) Ето това е легенда ...

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Мар 2008, 0:09

Пенчев, подкрепям те напълно :bowdown: но прибавям и акулите към готиния дизайн ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 28 Мар 2008, 0:12

E31 :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Galio » 28 Мар 2008, 0:45

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Мар 2008, 2:07

Абе не знам дали е ретро, ама откъде мина с е32кта исе обръщат, срещу който застана и път прай, а е39ката е готина, някой ден ще си взема и такава, но просто е един от многото екземпляри, за да се оърна по е39, трябва да е мнооооооооооооого истинска, но след всякае 32ка и е38 лигите м текат. :ай по-искам е38, ама ми миришат чорапките за нея. То реално и за е32то ми миришат, ама...... Човек не трябва да гледа само парите, трябва да си направи сметка и дали еази кола дефакто отговаря на неговото състояние, на възможността за поддръжка. То е лесно да земеш на заем, да спестиш, кредит или дтуго и после да одиш скъсан кат ляв чепик на второстепенен продавач в квартална бутка за вестници втора употреба. Когато взех е32то, баща ми ревеше повече за това, че съм малък за тази кола, че не ми е полжението за нея и, че е рано да карам този клас. Тогава не го послушах, задържах я, не съжалявам за тази постъпка, не съжалявам за покупката и, но мног често се замислям над думите му и реално е прав. Аз не бих се разделил скоро с нея,но знам, че не съм дорасъл за нея още. Така, че и това е важно при избора на автомобил ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 28 Мар 2008, 3:54

е те мене наще ме съветваха да си купя малка кола която да лапка малко и да е евтина за поддръжка а то какво стана послееее...
но пък грам не съжалявам, сега одисеята ще я доведа до край защото знам че всеки един лев по тая кола си заслужава
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата