България и бъдещето в нея
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
България и бъдещето в нея
Като гледам с колко много зор, човек може да си осъществи мечтата (е39/е46 в моя случай) и после да бъде отракднато, блъснато, надраскано от завист, и всичко друго, каквото се сетите ми идва да захвърля всичко, и да се изпаря. Примерно завършвате икон в София и ако през това време нямате някаква семейна подкрепа, докато си стъпите на крака, имате да събарите да събирате за кола...
Идва деня в който, мечтата ви се збъдва! Сядате в мюнхенската машина, излизате на пътя ии се срещате с българската действителност - анархия.
Гъзари, комплексари, идиоти, изнуд полицаи, с 2 думи пълна лудница.
Няма да говоря за българските лекари(крив гипсиран пръст), сякакви майстори дето чупят вместо да оправят, и корупцията във всичките й разновидности.
Остова това да се занимаваш с бизнес, но това пак не значи, че няма да срещаш същите абсурди, дори и повече включвайки и завист.
Кога ли ще дойде момента в който човек може да си остави спокойно отключена колата... Много си обичам България и яко бях се засилил да уча (унсс), ама нещо мирогледа много ми се смени, както имам и вуйчо в сащ незнам...
Според вас има ли почва за младия българин у нас?
Идва деня в който, мечтата ви се збъдва! Сядате в мюнхенската машина, излизате на пътя ии се срещате с българската действителност - анархия.
Гъзари, комплексари, идиоти, изнуд полицаи, с 2 думи пълна лудница.
Няма да говоря за българските лекари(крив гипсиран пръст), сякакви майстори дето чупят вместо да оправят, и корупцията във всичките й разновидности.
Остова това да се занимаваш с бизнес, но това пак не значи, че няма да срещаш същите абсурди, дори и повече включвайки и завист.
Кога ли ще дойде момента в който човек може да си остави спокойно отключена колата... Много си обичам България и яко бях се засилил да уча (унсс), ама нещо мирогледа много ми се смени, както имам и вуйчо в сащ незнам...
Според вас има ли почва за младия българин у нас?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами предимно младият българин е един от тези Гъзари, комплексари, идиоти и т.н., които изреждаш по-горе. Всички тези проблеми, които има държавата ни, се създават от нас самите. От Българите. Не мога да разбера кой или какво очаквате да дойде за да ни оправи? Кой трябва нещо да ни даде? Защо все на българина някой му е длъжен. Само знаем да мрънкаме и да се оплакваме, а иначе ни мързи да мислим дори. Така и не разбрахме, че държавата ни е такава, каквато ние си я направим. Политиците са си наши, родни. Не ни ги карат от Марс. Защо всеки от нас си мисли, че е различен и много по-добър от другите? И че заслужава повече? Че има ли друг народ, който да се гордее с поговорки като: "Учи, мама, за да не работиш" или "Колкото и малко да ми плащат, пак е повече от колкото съм работил"? Иначе всички имаме претенции, че сме уникални. Че сме най-добрите. Ами вижте дори в един такъв прекрасен форум какво е. От 10 поста поне половината са написани ужасно неграмотно и с правописни грешки, от които и второкласник трябва да се срамува. В крайна сметка човек сам избира къде да живее. Дали ще се излага тук или ще ни излага всички зад граница, некадърника си остава некадърен. Който е способен, има желание да се развива, не е тесногръд и ограничен, той навсякъде ще бъде оценен подобаващо. Дори и у нас. За съжаление чалга-културата изми и малкото ценности, които нашият народ е имал. Ако някой се чувства засегнат, моля да приеме най-искренните ми извинения. Това е просто лично мнение.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
[quote="Anthony_J" Който е способен, има желание да се развива, не е тесногръд и ограничен, той навсякъде ще бъде оценен подобаващо. /quote]изтънчено чуство за хумор

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Anthony_J написа: За съжаление чалга-културата изми и малкото ценности, които нашият народ е имал. Ако някой се чувства засегнат, моля да приеме най-искренните ми извинения. Това е просто лично мнение.
Подкрепям с 2 ръце!!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз викам да обсъждаме и пишем бръзо,преди да се е намесил някой с изказване от последна истанция ,че увяхваме после

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Да, ама чалгата ще спаси света от извънземните 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///MapTo
-
-
Предпочитам да си говоря с марсианчета,от колкото да се чудя как да завържа тема с човек,носещ дънките си в боксьорски патуши,с бритон като на алф и акъл на полирано врабче...да ме извиняват господата,които се вписват в тези критерии,ама на тфа е положението...
- ///MapTo
-
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:D3BEP написа:Америка няма бъдеще.
А който няма цветен телевизор,не трябва да я де халва нали!?
![]()
![]()
Не знам. При вас такъв ли е обичаят?
12 мнения
• Страница 1 от 1