питане за фолио?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 25 Мар 2008, 3:22

Колега има едни за 2 лв. ролката за тях става въпрос :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 25 Мар 2008, 11:40

нямаш детове не се притеснявай но според мене най-тъмното е кофти вариант ,първо не е красиво и второ пречи особено ве4ер

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Мар 2008, 16:21

bam-bam написа:
k1k0 написа:А аз само да вметна че за задния джам се заяждат когато няма за какво друго да се хванат :mhihi:

те нека си се заяждат .. и се хващат за дедовия :mhihi:

доколкото си спомням в закона (преди няколко години) пишеше че имаш право да сложиш фолио или щори на страничните задни стъкла при положение че имаш странини и задно огледало... а за задното стъкло беше абсолютно забранено и фолио и щора и всичко :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Мар 2008, 16:54

колегата е цитирал закона малко по-нагоре за затъмняване на задния джам никъде нищо не се споменава - следователно е разрешено . За перде на задния джам е забранено (то че нама да е перде няма :) ама ако е щора може да се захапят така че яко ел. щорички и сте в джаза ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Мар 2008, 0:44

Ogi написа:
bam-bam написа:
k1k0 написа:А аз само да вметна че за задния джам се заяждат когато няма за какво друго да се хванат :mhihi:

те нека си се заяждат .. и се хващат за дедовия :mhihi:

доколкото си спомням в закона (преди няколко години) пишеше че имаш право да сложиш фолио или щори на страничните задни стъкла при положение че имаш странини и задно огледало... а за задното стъкло беше абсолютно забранено и фолио и щора и всичко :roll:

ами не знам .. от как имам бмв винаги ми е било затъмнен задния жам .. спирали са ме писали са ми актове .. но за него не са се заяли ... като ве е страх не си го правете :)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата