Голяма мафия са джамбазите да знаете!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Мар 2008, 11:51

аз си спомням преди години на едни такива отворковци как им се запали къщата една седмица след като бяха тормозили една жена че им спряла пред тях на улицата, р'збираш ли :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 25 Мар 2008, 15:41

аз си махнах силикона от мойте ама пак ще слагам :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Мар 2008, 16:48

keith_flint69 написа:
Иначе съм съгласен, че е гадно некой да ти спре пред Вас и ти да се чудиш къде да се завреш, ама всеки си намира начин и си го решава тоя проблем - някой камъни тътрят, други бурдюри или циментови саксии, трети разни скоби с катинари, а има и такива, които пишат с черен спрей "Не паркирай, режа гуми, викам паяк!!!".

при условие че имаш гараж съм съгласен да тътриш описаните предмети по-горе, за да не спре някой, ама имам един съсед дето от 2 години кара някаква астричка и я паркира на тротоара на едно и също място и като излиза слага дървен стол, за да не се спира. Веднъж спирам "на мястото му" и оня като дойде вдигна луд скандал. Кротко му казах че "селските истории" може да си ги прави на село и като иска парко място мисля че 1000 лв. беше да си плати за сл. обонамент, при което този клоун побесня и заплаши че ще ми реже гумите и ще ме дере с пирон.
Не съм го бил ама стола му стана на трески пред погледите на едни полицаи.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Мар 2008, 18:03

Бате, и мен една баба от маалата много ме издразни. Пресече в тясното между колите, а после се обърна и почука с бастунката моята по бронята. Направо щех да я ритна в главата.
Според мен е проверявала дали бронята може да се отвинти лесно.
А ходи изгърбена нарочно, да може да се шмугне като дойде момента!

Пич, ебаси филма :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Човек, аз ако съм на теб 3 пъти на случаен принцип ще ставам нощем да си проверявам колата долу дали е у ред.
Ти как спиш въобще. Това е сериозна параноя.
Бива ли така да се караш с хората. То че е пълно с некултурни дървеняци, които се мислят за принципни е ясно, ама и ти цепиш мрака на две...

Вярваш ли, че нормален крадец на дребно ще поиска от балкона на собственото си жилище да нагласиш колата удобно за кражба?
И ще замеси бабата с бастуна, която цял ден те е дебнала зад ъгъла и като си спрял е тръгнала по сигнал на чичката...
Явно, не си срещал истински крадци... Дай боже и да не срещнеш. Ама чак да си изкарваш параноята на поизнервени възрастни хора... Не е истина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Мар 2008, 18:08

D3BEP написа:Бате, и мен една баба от маалата много ме издразни. Пресече в тясното между колите, а после се обърна и почука с бастунката моята по бронята. Направо щех да я ритна в главата.

Човек, аз ако съм на теб 3 пъти на случаен принцип ще ставам нощем да си проверявам колата долу дали е у ред.
Бива ли така да се караш с хората. То че е пълно с некултурни дървеняци, които се мислят за принципни е ясно, ама и ти цепиш мрака на две...

Вярваш ли, че нормален крадец на дребно ще поиска от балкона на собственото си жилище да нагласиш колата удобно за кражба?
И ще замеси бабата с бастуна, която цял ден те е дебнала зад ъгъла и като си спрял е тръгнала по сигнал на чичката...
Явно, не си срещал истински крадци... Дай боже и да не срещнеш. Ама чак да си изкарваш параноята на поизнервени възрастни хора... Не е истина.

Това е заговор.......А бабата е агент на Гоце :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 25 Мар 2008, 18:14

D3BEP написа:Бате, и мен една баба от маалата много ме издразни. Пресече в тясното между колите, а после се обърна и почука с бастунката моята по бронята. Направо щех да я ритна в главата.

Честно казано вече си мислих, че никой не мисли трезво в тази тема. Особено като гледах как му партнират на пича в параноята.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Мар 2008, 18:19

vitamincpp написа:Вие не сте добре честно, много здраво ви гони параноята :mhihi: Мафия от чичка със злетен ланец на който виси медальон с халоген на него и маза като склада на Дару кар и бабичка която пласира стоката на женския пазар. Наистина се замислете, а то че няма къде да се спира по центъра спор няма но и наскоро слушах че имало вече някакви служители на общината с фотоапарати които ти снимат колата и ако е на по-малко от 2 метра до сграда отичаш с едни 50лв. За мен тия са по-голямата мафия.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата