Откраднати джанти!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 22 Мар 2008, 18:52

другаря Тошо е прав :mhihi: последвай съвета му

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 22 Мар 2008, 18:55

Тя е застрахована с пълно автокаско - предполагам, че това означава маркирана, или....??
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 22 Мар 2008, 20:16

Не знам, каско не съм правил, само беше маркирана и на платен паркинг.

АКО Е МАРКИРАНА трябва да има стикер на джамовете:
"колата е маркирана в GOLDCAR" или нещо от сорта. Виж в договора на каското. Там трябва да пише.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 22 Мар 2008, 20:25

да-има такива стикери и в каското ми пише, че докато колата не е маркирана не се поема отговорност от застрахователя или нещо подобно. Това го цитирам по спомен. А и като си сменя някой фар или мигач ходя да ми маркират новия.
Изображение
Изображение

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 22 Мар 2008, 21:03

Ей тия направо да им е*ш майката :ranting: .Е*ахти изродите честно. На такива не ръчичките да им счупиш, ами не знам какво. Каско е хубаво да имаш, щот може да ти изплатят нещо, ама гадното е като си видиш колата на другия ден на какво прилича :ranting: . Успех колежке и дано се оправиш по някакъв начин :yes:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 23 Мар 2008, 0:15

Най-гадното е, че за сега каското няма да ми изплати гумите и джантите, а само калниците. Тях вече си ги оправих и сега чакам да ми преведат парите - да видим този път как ще се подиграят.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 23 Мар 2008, 15:44

Ами аз съм 95% сигурна, че са били кокошкари, защото са се изплашили от светването на лампата на стълбището и са избягали, като са оставили четвъртата гума само на 1 болт. А колкото за гаража - въобще не съм сигурна, че и той е решението на проблема - на моя позната й разбиват гаража за 3-ти път, при положение, че живее в къща и гаража е в двора зад къщата, а не отпред на улицата! :confused:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 23 Мар 2008, 17:47

аз си купих аларма с пейждър ,много е яка , пробвай и ти , само дето аз щях да застрелям един по грешка де ,ама това е като си сънен ,иначе е много ефикасна. :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 24 Мар 2008, 21:55

И аз съм се замислила да си вържа пейджър към алармата, само че още проучвам от къде да си го взема и също каква марка, защото това е нещо ново като информация за мен и не съм наясно.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tozy » 25 Мар 2008, 3:16

Е тва е ебаси наглостта!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2008, 10:58

miass написа:Трябва ми съвет - всички ме плашат, че едва ли не колата ми е набелязана и ако си сложа нови джанти пак ще ми ги откраднат.

Ако ти е нарочена, дори и да сложиш по 5 различни секретни болта, ситуацията може да се промени - понеже разбираш ли си толкова "тарикатка" с тия секретни болтове, сега може да надерат боята, да строшат джам или фарове/стопове/мигачи... ае общо взето комплексарска работа.. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 25 Мар 2008, 11:04

Аз мисля, че не трябва да се вманиачавам вече толкова - това, че са ми откраднали джантите не означава автоматично, че колата ми е белязана, все пак я имам от 1 год и до сега е първото такова произшествие. Просто е трябвало да мине... Видяли са ги, харесали са ги, вдигнали са ги...А съм почти сигурана, че е била кокошкарска история.
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата