Откраднати джанти!!!
Модератор: Общи модератори
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Не знам, каско не съм правил, само беше маркирана и на платен паркинг.
АКО Е МАРКИРАНА трябва да има стикер на джамовете:
"колата е маркирана в GOLDCAR" или нещо от сорта. Виж в договора на каското. Там трябва да пише.
АКО Е МАРКИРАНА трябва да има стикер на джамовете:
"колата е маркирана в GOLDCAR" или нещо от сорта. Виж в договора на каското. Там трябва да пише.
От тогава русото не е на мода.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Ей тия направо да им е*ш майката
.Е*ахти изродите честно. На такива не ръчичките да им счупиш, ами не знам какво. Каско е хубаво да имаш, щот може да ти изплатят нещо, ама гадното е като си видиш колата на другия ден на какво прилича
. Успех колежке и дано се оправиш по някакъв начин 

Ами аз съм 95% сигурна, че са били кокошкари, защото са се изплашили от светването на лампата на стълбището и са избягали, като са оставили четвъртата гума само на 1 болт. А колкото за гаража - въобще не съм сигурна, че и той е решението на проблема - на моя позната й разбиват гаража за 3-ти път, при положение, че живее в къща и гаража е в двора зад къщата, а не отпред на улицата! 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
miass написа:Трябва ми съвет - всички ме плашат, че едва ли не колата ми е набелязана и ако си сложа нови джанти пак ще ми ги откраднат.
Ако ти е нарочена, дори и да сложиш по 5 различни секретни болта, ситуацията може да се промени - понеже разбираш ли си толкова "тарикатка" с тия секретни болтове, сега може да надерат боята, да строшат джам или фарове/стопове/мигачи... ае общо взето комплексарска работа..

Аз мисля, че не трябва да се вманиачавам вече толкова - това, че са ми откраднали джантите не означава автоматично, че колата ми е белязана, все пак я имам от 1 год и до сега е първото такова произшествие. Просто е трябвало да мине... Видяли са ги, харесали са ги, вдигнали са ги...А съм почти сигурана, че е била кокошкарска история.