Съвет...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Съвет...

Мнение от -Maxxx- » 24 Мар 2008, 15:58

Лятото ще разполагам с малка сума за кола... няма да стигат да си купя БМВ или нормална кола :lol: и най-вероятно от германия ще гледам да взема нещо.. та си мислех и стигнах до решението да взема Нещо от типа на Пежо Партнер дизел (товарно) или Рено Рапид дизел (товарно) с цел после да го продам със едни 500-1000 лева горница... та исках да попитам според вас такъв тип автомобили лесно ли намират пазар.. Щото са добри като за служебни или фирми...Ако се има в предвид 4е ще гледам цената му на пазара да е по-ниска от средната за да мога да я махна по-бързо.. Естествено то зависи отавтомобила но като цяло искам да ми кажете впечатления от пазара на този тип автомобили...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Мар 2008, 16:12

Peugeot Partner, Citroen Berlingo са си баш фирмените оборотни баничарки !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 24 Мар 2008, 17:32

ако искаш да я утикаш :mhihi: бързо, глегаш в мобилето как са цените,твоята трябва да е едно от първите, а не от средните.Но не вярвам да се докопаш за първите места щот повечето са италианки... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 24 Мар 2008, 18:08

matros написа:ако искаш да я утикаш :mhihi: бързо, глегаш в мобилето как са цените,твоята трябва да е едно от първите, а не от средните.Но не вярвам да се докопаш за първите места щот повечето са италианки... ;)

Ами може и от италия да я взема...

Знаете ли някакъв саит като мобиле.де но италиянски .. само за справка?
Изображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 24 Мар 2008, 18:19

Повечето фирми ги вземат с фактури за да си вземат ДДС-то а ти можеш ли да им издадеш такава?
И ако не можеш по-добре се цели в някое голфче много бързо се продава :mhihi: то е мечта за почти всеки.Аз примерно 2 донесох и за няма 2 седмици си тръгнаха :mhihi: голям интерес имаше а първото ми БМВ го продавах 2 месеца и нещо

П.С.Мой съвет ако ще гледаш да изкараш тогава купувай това което се търси най много на пазара а то Голф 3 и 4 но ти си преценяваш дали да ме послушаш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 24 Мар 2008, 18:25

chocho-rz написа:Повечето фирми ги вземат с фактури за да си вземат ДДС-то а ти можеш ли да им издадеш такава?
И ако не можеш по-добре се цели в някое голфче много бързо се продава :mhihi: то е мечта за почти всеки.Аз примерно 2 донесох и за няма 2 седмици си тръгнаха :mhihi: голям интерес имаше а първото ми БМВ го продавах 2 месеца и нещо

П.С.Мой съвет ако ще гледаш да изкараш тогава купувай това което се търси най много на пазара а то Голф 3 и 4 но ти си преценяваш дали да ме послушаш

И ти имаш право, но такива "Гоуфове" по път и през път вече.. голяма ще е конкуренцията.. целта ми на мен е така с 3-4 продажби да успея да вдигна цената на 5000 Еуро... за да взема някоя ладичка 110 или "Швролет" дето да му сложа метан и да го пусна под наем за такси...
Изображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 24 Мар 2008, 18:30

Така е ама като са под път и над път кво значение има.Ти ги обиваш с цената и конкуренцията умира.Аз миналата година единият който донесох беше 96 1.9 ТДИ 2 врати на спортно 17джанта и го дадох за 3600 лятото другият беше с 4 врати с 15 джанта само че 1.9 JTD и го махнах за 3800 а тогава вървяха между 4500 и 5000

И сега пак ми кажи че имало голяма конкуренция ;)

Назад към Извън Темата