има ли смисъл от чисто нов автомобил БМВ в БГ?и ако да защо?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Значи по тая логика трябва да имам много кинти и малко мозък...
Купувам си 5 еднакви коли все нови разбира се, ама абсол'тно еднакви, цвят ексти, мотор и т.н.
Карам си едната и като я надерат аре за гаранцията, хващам втората, ама видиш ли някоя нов шоферка се учила да паркира и ме мацнала отзад, айде пак в сервиза и взимам 3-тата и карам и ако някой кретен ме изпраска щот не си гледа огледалата примерно и арееее пак и после четвърта и петата за резерва. И всичко това защото в БГ сме идиоти в идиотска държава, а аз имам пари да си ги троша тук и за да не оставам без кола понеже ще ми е гаранционна и задължително ще ми трябва гаранцията си купувам 5 да ми е мирно а и без тва съм милионер
Купувам си 5 еднакви коли все нови разбира се, ама абсол'тно еднакви, цвят ексти, мотор и т.н.
Карам си едната и като я надерат аре за гаранцията, хващам втората, ама видиш ли някоя нов шоферка се учила да паркира и ме мацнала отзад, айде пак в сервиза и взимам 3-тата и карам и ако някой кретен ме изпраска щот не си гледа огледалата примерно и арееее пак и после четвърта и петата за резерва. И всичко това защото в БГ сме идиоти в идиотска държава, а аз имам пари да си ги троша тук и за да не оставам без кола понеже ще ми е гаранционна и задължително ще ми трябва гаранцията си купувам 5 да ми е мирно а и без тва съм милионер

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Dimo написа:Значи по тая логика трябва да имам много кинти и малко мозък...
Бе имаше в мобилето един хамър 1-ца, брониран с външен ролкейдж за 60000 евра. Земи него, нема как да го омачкат и по-евтин от 5 нови коли
От тогава русото не е на мода.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
по-добре голяма къща,отколкото нов кенеф и панелка
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За мене има смисъл от такъв нов автомобил,ако можех да си позволя едно ново Х5 веднага бих го взел ама..... нямам толкова левове сега
Иначе мисля че rosen kolarov и Sharo са с нови автомобили БМВ и то какви....
Дай Боже на всеки му по една такава

Иначе мисля че rosen kolarov и Sharo са с нови автомобили БМВ и то какви....

Дай Боже на всеки му по една такава

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BBN написа:pavlin_e30 написа:по-добре голяма къща,отколкото нов кенеф и панелка
па най-добре и трите...дядо попе,и трите...!!!

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Хубавото на новия автомобил е, че веднъж прежалиш ли месечната вноска по лизинга, после цял живот караш нови автомобили и не го броиш за разход
Като свърши лизинга просто взимаш следващия модел и продължаваш да караш със същата вноска, но вече си спестяваш първоначалните разходи, които си имал с пъврата кола. За мен това е смисъла
Разбира се, не е нормално лизинга ти да е примерно 60%-70% от доходите... примерно 15-20% е приличен вариант.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2