има ли смисъл от чисто нов автомобил БМВ в БГ?и ако да защо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Мар 2008, 22:20

Значи по тая логика трябва да имам много кинти и малко мозък...

Купувам си 5 еднакви коли все нови разбира се, ама абсол'тно еднакви, цвят ексти, мотор и т.н.
Карам си едната и като я надерат аре за гаранцията, хващам втората, ама видиш ли някоя нов шоферка се учила да паркира и ме мацнала отзад, айде пак в сервиза и взимам 3-тата и карам и ако някой кретен ме изпраска щот не си гледа огледалата примерно и арееее пак и после четвърта и петата за резерва. И всичко това защото в БГ сме идиоти в идиотска държава, а аз имам пари да си ги троша тук и за да не оставам без кола понеже ще ми е гаранционна и задължително ще ми трябва гаранцията си купувам 5 да ми е мирно а и без тва съм милионер :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Мар 2008, 22:50

Dimo написа:Значи по тая логика трябва да имам много кинти и малко мозък...

Купувам си 5 еднакви коли все нови разбира се, ама абсол'тно еднакви, цвят ексти, мотор и т.н.
Карам си едната и като я надерат аре за гаранцията, хващам втората, ама видиш ли някоя нов шоферка се учила да паркира и ме мацнала отзад, айде пак в сервиза и взимам 3-тата и карам и ако някой кретен ме изпраска щот не си гледа огледалата примерно и арееее пак и после четвърта и петата за резерва. И всичко това защото в БГ сме идиоти в идиотска държава, а аз имам пари да си ги троша тук и за да не оставам без кола понеже ще ми е гаранционна и задължително ще ми трябва гаранцията си купувам 5 да ми е мирно а и без тва съм милионер :mhihi:

Бе имаше в мобилето един хамър 1-ца, брониран с външен ролкейдж за 60000 евра. Земи него, нема как да го омачкат и по-евтин от 5 нови коли
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Мар 2008, 23:08

по-добре голяма къща,отколкото нов кенеф и панелка
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 23 Мар 2008, 23:16

За мене има смисъл от такъв нов автомобил,ако можех да си позволя едно ново Х5 веднага бих го взел ама..... нямам толкова левове сега :mhihi:
Иначе мисля че rosen kolarov и Sharo са с нови автомобили БМВ и то какви.... :clap:
Дай Боже на всеки му по една такава ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 24 Мар 2008, 0:37

pavlin_e30 написа:по-добре голяма къща,отколкото нов кенеф и панелка

:winky:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 0:43

BBN написа:
pavlin_e30 написа:по-добре голяма къща,отколкото нов кенеф и панелка

:winky:

па най-добре и трите...дядо попе,и трите...!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 24 Мар 2008, 0:51

Хубавото на новия автомобил е, че веднъж прежалиш ли месечната вноска по лизинга, после цял живот караш нови автомобили и не го броиш за разход ;) Като свърши лизинга просто взимаш следващия модел и продължаваш да караш със същата вноска, но вече си спестяваш първоначалните разходи, които си имал с пъврата кола. За мен това е смисъла ;) Разбира се, не е нормално лизинга ти да е примерно 60%-70% от доходите... примерно 15-20% е приличен вариант.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата