Мнения и информация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнения и информация

Мнение от Observer » 30 Юни 2004, 16:21

Здравейте.

От едно известно време преглеждам този форум, макар че не карам BMW и виждам, че има доста хора с интереси, свързани с автомобилите.
Преди време се сблъсках с проблеми при търсене на информация за автомобили в българското интернет пространство - установих, че до колкото има информация тя е неорганизирана и пръсната на 100 места. Та по този повод си мислех какво бих искал да видя в един сайт с информация за автомобили. И както си мислех, взех че направих един сайт, в който сложих част от нещата, които аз търся.

Адреса на сайта е:

http://avtomobili.info

Ще се радвам на мнения, препоръки, предложения и конструктивна критика :). Естествено най-много ще се радвам да пишете в него, за което предварително благодаря :)

П.П. Извинявам се на читателите тук ако някой сметне това за spam. Не ми е такава идеята. Имам си начини да популяризирам сайта, просто сметнах, че би било добре и потребителите на най-големият и организиран авто-клуб да научат за него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 30 Юни 2004, 16:42

Идеята е доста добра, но естествено трябва да се попълни ресурса от днни за колите.
Преди време имаше подобен раздел със статии в мобиле.бг, но се изхитриха и го махнаха - сега продават сиди с тези статии за 45 лв.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 30 Юни 2004, 16:43

саит-а има идея, и то хубава идея, но не виждам никъде хубава информация сложена на него, нали все пак е направен за информация
плюс това знаеш ли колко труд ше ти коства да напишеш информация за всички марки и видове автомобили :roll: :roll: :dunno: един господ знае само :type:
--