Има ли начин да се съди енергото за повредени уреди ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Мар 2008, 12:10

kiko написа:освен да си изхабиш нервите друго може и да не постигнеш ако тръгнеш да се разправяш с тея тапаци по добре виж дали на компа и видеокартата гаранцията не е изтекла и с повече късмет могат да ти я сменят

Ама наистина повече късмет ше ти трябва, защото гаранциите не важат при токови удари или овърклок, а те ясно си личат по платката.
Да, най - лесно е да не се занимава. Но ако иска да се занимава, не е да няма какво да направи. Отговорът ми е с идеята, че човекът иска да направи нещо. И той с тази идея е писал темата. Не знам защо всички го разубеждавате.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Мар 2008, 14:31

трудна работа... много трудна работа... аз не вярвам да имаш успех но ти го пожелавам искернно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Мар 2008, 17:10

Ми нямах доказателства и експертизи, защото трябваше от ЧЕЗ да пратят хора да видят дали е наистина изгорял хладилника. 3 пъти ме връзваха да чакам в точно определен час и ден и съответно никой не дойде. После просто и ЧЕЗ и КЗП спряха да ми отговарят на мейлите по едно и също време :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Мар 2008, 17:49

Как тъй от ЧЕЗ бе братко. И после говориш че нищо не ставало. Ще търсиш прокуратура, щом си решил да ги съдиш. Питай адвокат отде да си намериш вещо лице, да ти направи експертиза.
Ти направо.... Ша ма утрепеш. Как си се вързал въобще на ЧЕЗ.
Това е все едно някой да те е претрепал и ти да чакаш този, дето те е претрепал да дойде и да напише експертиза къде те е ударил и много ли е синьо :mhihi:
Ми те ЧЕЗ са нарушителя ве брато. Те са ти изгорили уреда. И ти чакаш тяхната експертиза за да ги осъдиш. Абсурд. Наистина си нямал шанс.
И ... даже и да ти бяха направили ЧЕЗ някаква екпертиза се съмнявам, че има нормален съд, който да ти я приеме - че те са страна по делото!...
Идеята е - пускаш им молбичка и като нищо не направят ги подпукваш. Поне другият път повече ще внимават.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Мар 2008, 18:00

Точно за това се вика частна електро фирма, която да констатира и напише доклад за повредата на съответния електро уред, документа даже може да се завери при нотариус, след което хващаш 2-3 свидетели от входа(за да се докаже, че проблема ти не е в твоята инсталация, принципно ел. компанията ти отговаря до вътрешните бушони) и пускаш делото към електро компанията.
Би трябвало да са доста заблудени ако дойдат от чез и констатират, че по тяхна вина е станало всичко ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Мар 2008, 18:31

Ми уж со кротце и со благо да свършим работата, щото хладилника определено изгоря в една буря, когато и от лан картата ми направо хвърли искра ама явно в прогнилата ни държава нищо не става по цивилизован ред и начин. А и след като явно не мога да осъдя човек който ме блъсна на пешеходна пътека и избяга надали ще мога да осъдя и голяма и силна фирма за еднин хладилник. За това мисля просто да си спестя ядовете.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата