BMW на 74-то място?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Мар 2008, 15:32

Те са абсолютни хуни ,нали ги гледам лятото като дохдат на черноморието ни ,как сядат по земята на най-невероятни места,как се държат като неандерталци - пияни та заляни без оглед на пол и вързаст :help: За мен тази нация е веднага след Руската ,като най-загубена :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Па чак и класация направили :mhihi: Хахахахахаха :mhihi: :mhihi:
аз съм виждал 507-ци из Швейцария и нямам какво да кажа за тази автомобилна икона :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 19 Мар 2008, 15:38

Penchev написа:Те са абсолютни хуни ,нали ги гледам лятото като дохдат на черноморието ни ,как сядат по земята на най-невероятни места,как се държат като неандерталци - пияни та заляни без оглед на пол и вързаст :help: За мен тази нация е веднага след Руската ,като най-загубена :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Па чак и класация направили :mhihi: Хахахахахаха :mhihi: :mhihi:
аз съм виждал 507-ци из Швейцария и нямам какво да кажа за тази автомобилна икона :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Георги Пенчев

ама напълно подкрепям аз работя лятото охрана и такива работи съм видял че :puke: м.йка им мръсна класацията на жоро е много ама много точна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 19 Мар 2008, 17:07

Просто съм възмутен....

Каква кола сложили на 74 място,а каква сапунерка сложили на 2 място ?!?!?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 20 Мар 2008, 0:24

че тва е колата,която извежда БМВ от кризата.Тя е правена с такава любов,старание и прецизност,че е неостаряваща!

Предишна

Назад към Извън Темата