ako БЕХ КМЕТ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
sonny написа:....
3ащо не прекратите тея истории с "Ограничаване на пришълците в София"
С 2 думи- има много начини, но пари и най-вече желание да се свърши нещо май няма...
ПС: Да вземем във Варна, Бургас и изобщо цялото Черноморие да забраним достъпа на коли със Софийски номера, а
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ms написа:sonny написа:....
3ащо не прекратите тея истории с "Ограничаване на пришълците в София"Това ви е малкият проблем- начини да се разтовари движението много- но всичко струва пари, които ги няма. Ако пък ги има все ще се намери кой да ги открадне
3ащо не се почне от най-лесното: разделяне по четни и нечетни номера на колите
Днес се движат едните, утре другите- много ли е трудно
Който иска да си кара постоянно- дава едни пари. Ползата е двойна- по-малко коли на пътя, повече пари в общината. Как ще се похарчат тея пари е друг въпрос
Ама не искате и да чуете за такива ограничения, нали- харесва ви повече да си карате колата когато ви е кеф... Хората отдавна са открили начините- само някой трябва да ги приложи, нищо повече не се иска...
С 2 думи- има много начини, но пари и най-вече желание да се свърши нещо май няма...
ПС: Да вземем във Варна, Бургас и изобщо цялото Черноморие да забраним достъпа на коли със Софийски номера, аОставяте ги на входа на града и после с такси или автобусче ще се движете до морето
![]()
![]()
![]()
представяш ли си ... ше е ебати купона ама морето ше фалира
и за банско ше е яко .. спират на БЛГ и от там да ги извозваме с рейсове .. веднага праим бизнес с маршрутки
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bam-bam написа:...веднага праим бизнес с маршрутки![]()
То и аз това мисля
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мда,само дето надали едва лиbam-bam написа:представяш ли си ... ама морето ше фалира
,Все ми се струва че не разчита на софиянци морето "Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:мда,само дето надали едва лиbam-bam написа:представяш ли си ... ама морето ше фалира,Все ми се струва че не разчита на софиянци морето
...с изключение на кварталите на София - кв. Приморско и кв. Китен
21/02/08...speechless
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2