АВТО ЖУРНАЛ - БГ Тунинг
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Нямам време бре момчета - не за друго !!!
Всеки, който има тунингован автомобил с оптика, пeрформънс или нещо друго
и има желание да си види автомобила в списание Авто Журнал - за повече информация може да ми пише на л.с. или на e-mail sasho@avtojournal.com
или на GSM 0889/271 365 - Търсете Сашо
п.с - най-лесно може, връзката да стане чрез e-mail примерно, давате си снимки с висока резолюция снимани някъде (добре изглеждащи) - може да ви покажем номера на автомобила или да го скрием, по ваш избор - и ви взимаме интервю пак по e-mail или skype - това е най-лесния вариант !!!
Но има и др. вариант, пращаме си хора с фотоапарати и ви щракват колата някъде и после я отразяваме в списанието - като пак ви вземаме интервю или ако мислите че сте срамежливи просто казвате какво сте и правили като ъпгрейди и останалото го оставяте на професионалистите дето има една дума
ако мислите че вашия автомобил е достоен за страниците на това списание - пишете или звънете
не се бойте, нищо няма да плащате
Вече един ваш колега от Пловдив се престраши и го има в февруарския брой с една жълто-оранжева Е-36 320 с LSD врати ако се сещате

Всеки, който има тунингован автомобил с оптика, пeрформънс или нещо друго

или на GSM 0889/271 365 - Търсете Сашо

п.с - най-лесно може, връзката да стане чрез e-mail примерно, давате си снимки с висока резолюция снимани някъде (добре изглеждащи) - може да ви покажем номера на автомобила или да го скрием, по ваш избор - и ви взимаме интервю пак по e-mail или skype - това е най-лесния вариант !!!
Но има и др. вариант, пращаме си хора с фотоапарати и ви щракват колата някъде и после я отразяваме в списанието - като пак ви вземаме интервю или ако мислите че сте срамежливи просто казвате какво сте и правили като ъпгрейди и останалото го оставяте на професионалистите дето има една дума
ако мислите че вашия автомобил е достоен за страниците на това списание - пишете или звънете
не се бойте, нищо няма да плащате
Вече един ваш колега от Пловдив се престраши и го има в февруарския брой с една жълто-оранжева Е-36 320 с LSD врати ако се сещате

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Батка, и това, ако е професионализъм?
Нащракват колата, пише се текстче и готово... и после щото така става с тиража и рекламата.
Иначе успех!
Нащракват колата, пише се текстче и готово... и после щото така става с тиража и рекламата.
Иначе успех!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Отиваш на автомобилна сбирка (събор), запознаваш се със собственици на коли, които евентуално биха били интересни за читателя, питаш дали нямат нищо против да влязат в броя, договаряш хонорар. Така според мен се върши работа...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Защо все си мислите за пари, аз в случая го правя за развитието на тунинга в БГ и така не го разбраха това нещо ваши колеги... Защо си мислите че всеки ще ви обира, ще ви вземем парите и т.н. - пълни глупости са това, никой не ви иска парите ви, идеята ми беше да се води БГ-Тунинг рубрика и да се показват колите, които са си наши в БГ...
Аз от това нищо не печеля, правя го в името на каузата и допринасям с каквото мога за неговото развитието, а именно да има развитие в БГ тунинга и да има възможност това да го видят всички... а не като отида на тунинг изложение в Швейцария примерно и да ме питат едва ли не въпроси от сорта... ама вие коли имате ли ??? - а каму ли тунинговани..... !!!!!!!!!????? - Капиш ?
Питайте те го вашия колега с оранжевата баварка, дето го има в по-предишния брой дали сме мо зели пари, свързахме се с пича, даде ни човека лично снимки на колата на едно CD и останалото като интервю, го направихме по Skype........

Аз от това нищо не печеля, правя го в името на каузата и допринасям с каквото мога за неговото развитието, а именно да има развитие в БГ тунинга и да има възможност това да го видят всички... а не като отида на тунинг изложение в Швейцария примерно и да ме питат едва ли не въпроси от сорта... ама вие коли имате ли ??? - а каму ли тунинговани..... !!!!!!!!!????? - Капиш ?
Питайте те го вашия колега с оранжевата баварка, дето го има в по-предишния брой дали сме мо зели пари, свързахме се с пича, даде ни човека лично снимки на колата на едно CD и останалото като интервю, го направихме по Skype........

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Fonzi написа:... Аз от това нищо не печеля...
Запълваш страници. С тях правиш обем. С обема омайваш рекламодатели. Рекламодателите дават пари. Следователно - печелиш. Не на нас тия...

err0r написа:Fonzi написа:... Аз от това нищо не печеля...
Запълваш страници. С тях правиш обем. С обема омайваш рекламодатели. Рекламодателите дават пари. Следователно - печелиш. Не на нас тия...
Това не го отричам, НО бая хляб трябва да се изяде докато се стигне до там - все още не са така добре развити тея неща, а както всички можеби се досещате, нещата се почват по тоя начин, докато след време не ни стане работа, която да ни носи пари

Fonzi, пълнолетен ли си?
Ходил ли си на половината учебни часове по български?
Нещо за тъпи ли ни имаш, че ни държиш менторски тон и слагаш по сто пъти удивителна и въпросителна, ако това изразява твоето опулване и зяпване, ще се сбръчкаш млад, тоест преди да станеш пълнолетен, ти не го искаш нали.
Ай със здрави.
Ходил ли си на половината учебни часове по български?
Нещо за тъпи ли ни имаш, че ни държиш менторски тон и слагаш по сто пъти удивителна и въпросителна, ако това изразява твоето опулване и зяпване, ще се сбръчкаш млад, тоест преди да станеш пълнолетен, ти не го искаш нали.
Ай със здрави.
- Azrail
- UFO Pilot
-
15 мнения
• Страница 1 от 1