активните радари?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 12 Мар 2008, 12:07

ммм да да и един мармот завива шоколада във станиол :) :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Мар 2008, 12:09

що!?!? не верваш!?!? аз бех в колата ,докато се случваше ,а тебе май те немаше! :mhihi:
три пъти поне съм го правил! и със стария пасат и със старата Е39ка...!
с новата още не ми се е случвало ,ма ше пробвам!

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 12 Мар 2008, 12:32

Archangel написа:Именно,това е най-голямата смешка и поредната жалкария в закона ни. С текста в закона са забранили устройства "заглушаващи или смущаващи",тоест АНТИрадарите. А радар-детекторите нито заглушават,нито смущават. Те не поглъщат радарните лъчи,само ги засичат.
Преди една седмица минах на тая кълка като ме спряха и си тръгнах ухилен до уши, а чичко ушев ми се обиди, че носех Държавен вестник в мен :lol:

неуредицата е че сега за превишена ще ми вземат 300лв и точки и книжката , а ако ги заглушавам ще ми вземат 50лв. Дайте по темата - някой да е чувал за АНТИРАДАР - производство / продажба ?
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Мар 2008, 13:08

mitak_o написа:
Archangel написа:Именно,това е най-голямата смешка и поредната жалкария в закона ни. С текста в закона са забранили устройства "заглушаващи или смущаващи",тоест АНТИрадарите. А радар-детекторите нито заглушават,нито смущават. Те не поглъщат радарните лъчи,само ги засичат.
Преди една седмица минах на тая кълка като ме спряха и си тръгнах ухилен до уши, а чичко ушев ми се обиди, че носех Държавен вестник в мен :lol:

неуредицата е че сега за превишена ще ми вземат 300лв и точки и книжката , а ако ги заглушавам ще ми вземат 50лв. Дайте по темата - някой да е чувал за АНТИРАДАР - производство / продажба ?

ше ти земат 50лв......и заглушителя!!! а той струва поне 400лв. за място ,от където да купиш - не знам,ма на симеон нема начин да нема,ма се разбери с джагала да го пробваш...! да не стане да си купиш ..мотовилка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD
Мечтае да кара: самолет

Мнение от 2COOL » 12 Мар 2008, 15:00

Можеш да се пробваш да потърсиш radar jammer в ebay, понякога излиза някоя бройка. По софия трудно ще намериш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 12 Мар 2008, 16:55

2COOL написа:Можеш да се пробваш да потърсиш radar jammer в ebay, понякога излиза някоя бройка. По софия трудно ще намериш.

Понякога ги пишат като "Radar Detector ... with Laser Shifters".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2008, 18:41

Зор ще се намери нещо работещо в Ибей. В щатите е забранено производството, притежанието и продажбата на подобно устройство, а глобата е пак 50 ... ама хилади долара + до 5 години затвор :mhihi:
Старите такива, които са били на Х и L вълни били доста ефективни, но вече се ползват повече "К" радари, а съответните джамери доста често се "разстройвали" и не вършат работа. Освен това цената е 1500-5000 долара.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Мар 2008, 19:44

bum_bum написа:Старите такива, които са били на Х и L вълни били доста ефективни, но вече се ползват повече "К" радари, а съответните джамери доста често се "разстройвали" и не вършат работа. Освен това цената е 1500-5000 долара.

Българските радари са тези :ТР-4 (X) Band 10.525 GHz, не са "Ка" честота, както е в почти цяла Европа иначе. Само Черна гора, Норвегия, Македония, Полша, Италия и ние ползваме Х банд ;)

Потребител
Аватар

????/

Мнение от bm3w » 12 Мар 2008, 19:52

Абе момчета забелязвам, че в повечето теми си пишете някакви пълни глупости! Не може ли просто да напишете какво знаете по въпроса а ако нищо не знаете да не се правите на остроумни!

ентусиаст
Аватар

Re: активните радари?

Мнение от [Georgi] » 12 Мар 2008, 20:38

bm3w написа:Някой да има повече информация за тях и от къде могат да бъдат закупени?

Е нали искаше информация бе момко... ?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Мар 2008, 21:53

в крайна сметка принципа е ясен
праща се вълна с определена честота и честотата на отразената вълна е различна и според разликата м-у двете се отчита скоростта
не виждам какво толкова има да се направи един излъчвател на 10Ghz и да се приключи?
ще давам аз 1000 долара за схема от млад конструктор "87 набор :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 13 Мар 2008, 3:25

И аз търся.. А радиостанции съм си харесал вече
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Мар 2008, 11:51

всичките тия неща са лесни за да се направят
просто нито радиоканалите им използват някаква криптация за да е нещо което да не може да се подслуша нито пък радарите им са нещо кой знае какво
все пак не откиваме америка нито разбиваме Енигма машината
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Мар 2008, 2:57

Don_Emilio написа:
bum_bum написа:Старите такива, които са били на Х и L вълни били доста ефективни, но вече се ползват повече "К" радари, а съответните джамери доста често се "разстройвали" и не вършат работа. Освен това цената е 1500-5000 долара.

Българските радари са тези :ТР-4 (X) Band 10.525 GHz, не са "Ка" честота, както е в почти цяла Европа иначе. Само Черна гора, Норвегия, Македония, Полша, Италия и ние ползваме Х банд ;)

прав си ... кукерите са на Х .. и някои други излъчватели като разни антени за радиа й ГСМ май ...
на К ми лови датчици на ОМВ на Бриколаж Техномаркет .. за това съм ги изключил да не ми пискат само .. а пък караш ли в СФ не спира да пищи на тея К вълни :)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата