Откраднати документи въпрос
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Откраднати документи въпрос
Абе вчера ми разбиха джипката и ми бомбиха книжката и личната карта. Направо ме върнаха в 1ви клас. Бях до 1 РПУ там писах простотии и днес трябва да се обадя на някакъв, който щял да работи по случая ми и щял да ми изкара служебна бележка за пред каското и за пред КАТ да не ми пишат глоба. Мисълта ми е аз в момента имам ли право да карам ?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми нали са ти дали някъф папирос от МВР,карай с него 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Там е въпроса, че с тази бележка ме бавят и не ми я дават
България му кажи и си замълчи.. 

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Брат ако имаш фирми на свое име... Веднага действай така че ако имаш съдружници минавай на общо събрание всяко решение..ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! Напоследък чух за две кражби на фирми.... Отделно с това и източване на средства...ВНИМАВАЙ МНОГО И ДЕЙСТВАЙ БЪРЗО... Съвсем сериозно ти говоря за това.... Зарежи колата и карането...Пусни една експресна поръчка за нови документи и ги имаш до 3 дни... Мисля че стават дори за 1-2 но трябва да разпиташ...
7 мнения
• Страница 1 от 1