Дайте съвет за пратка, САЩ-България...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 28 Фев 2008, 1:30

indianeca написа:Май най-добрия вариант е да изчакам да дойде по човек, а утре ще обикалям по центъра и ще разпитам тук-там. Предполагам, че с мито и самата такса ще излезне доста зян. А иначе приемам и варианта на някой колега ако се прибира познат, ще почерпя...

Ако до 8-ми Март може да пристигнат телефоните във Фарго, Норт Дакота, значи на 12 ще ги имаш в България ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 28 Фев 2008, 1:58

LeX написа:
indianeca написа:Май най-добрия вариант е да изчакам да дойде по човек, а утре ще обикалям по центъра и ще разпитам тук-там. Предполагам, че с мито и самата такса ще излезне доста зян. А иначе приемам и варианта на някой колега ако се прибира познат, ще почерпя...

Ако до 8-ми Март може да пристигнат телефоните във Фарго, Норт Дакота, значи на 12 ще ги имаш в България ;)

А бе бате там у Фарго поща идва ли? :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 28 Фев 2008, 6:54

Stoyan7777 написа:
LeX написа:

А бе бате там у Фарго поща идва ли? :mhihi:

не питай че ме е срам :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 01 Мар 2008, 22:16

Фарго е яката ралта :mhihi:
Ако не стане с колегата пиши ми, може да се измисли нещо за началото на април, един познат ще си ходи.
Ако не, аз на мойта и изпратих един парфюм по пощата за 10 кинта, ама нема застраховка.

Предишна

Назад към Извън Темата