Колеги, в какво състояние е пътят Пазарджик - Цигов Чарк?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги, в какво състояние е пътят Пазарджик - Цигов Чарк?
Довечера тръгваме от Димитровград за Цигов Чарк в Родопите.
Пътят до Пазарджик го познавам, но от там нагоре не съм пътувал от отдавна и не знам в какво състояние е пътят, който съм показал на линка.
Някой би ли споделил преки впечатления от въпросния участък? Има ли изненади, дупки, участъци в ремонт?
Ще се кара по тъмно и понеже миналата вечер ми се наложи да се връщам от Елхово до Димитровград през Тополовград и Симеоновград съм известна доза наплашен. Няма табели, само дупки, пътното си бяха оставили два конуса на осевата линия, на Симеоновград един тир изпреварваше друг и щеше да ме насмете, ако не бях реагирал, та искам да знам дали да се подготвям и за там за рали
Благодаря на всички отзовали се
Ето и линк към въпросният участък от пътя, който ме интересува.
http://img151.imageshack.us/img151/7831/21569250tv8.gif
Пътят до Пазарджик го познавам, но от там нагоре не съм пътувал от отдавна и не знам в какво състояние е пътят, който съм показал на линка.
Някой би ли споделил преки впечатления от въпросния участък? Има ли изненади, дупки, участъци в ремонт?
Ще се кара по тъмно и понеже миналата вечер ми се наложи да се връщам от Елхово до Димитровград през Тополовград и Симеоновград съм известна доза наплашен. Няма табели, само дупки, пътното си бяха оставили два конуса на осевата линия, на Симеоновград един тир изпреварваше друг и щеше да ме насмете, ако не бях реагирал, та искам да знам дали да се подготвям и за там за рали

Благодаря на всички отзовали се

Ето и линк към въпросният участък от пътя, който ме интересува.
http://img151.imageshack.us/img151/7831/21569250tv8.gif

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Ами колега какво да ти кажа , пътчето като цяло е добре , пътувах последно преди 2 месеца някаде , обаче тогава имаше ремонт на определени очастъци и бяха само с 1 платно , но предполагам са го напвили вече. Нали за пътя през пещера става въпрос ?
It`s party time !
2 мнения
• Страница 1 от 1