навигация гармин 250 или 350?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
навигация гармин 250 или 350?
Много съм се навил да си взема навигация обаче се колебая между горните два модела,ще я ползвам основно в Германия.Ако има някой колега който по разбира от навигаций,или колеги които имат тези модели да споделят мнение! По специално ме интересува при зададен адрес ще ме отведе ли точно до адреса?Защото някой казват че 250 НЯМА!!!!!
ПС в магазините чух и ДА и НЕ!!!!!!!!!
ПС в магазините чух и ДА и НЕ!!!!!!!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хах,как така да не те отведе точно до адреса,нали тфа му е замизъла
За германия ти е перфектно и 250ката
Аз съм ползвал такова на колега и е супер,има всичко в менюто на БГ.Аз лично съм с 350 и има български само говоримо,няма го писмено в менюто,само това му е дерта,иначе е чуствително по-добре
Но ако е голяма разлика в цената,не си заслужава,аз просто го взех на прИмоция 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
аз съм с 250...има и български, много съм доволен
"По специално ме интересува при зададен адрес ще ме отведе ли точно до адреса?Защото някой казват че 250 НЯМА!!!!!"
Или не мога да разбера въпроса ти или
тия от магазина не знаят за какво говорят,
то затова е направено, че да те откара до точен адрес.
"По специално ме интересува при зададен адрес ще ме отведе ли точно до адреса?Защото някой казват че 250 НЯМА!!!!!"
Или не мога да разбера въпроса ти или
тия от магазина не знаят за какво говорят,
то затова е направено, че да те откара до точен адрес.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
модела 350 имал некъв City Navigator и точно тои те водел до то4ен адрес например ул'Гъбена чорба 29" а иначе с 250 ще отида до ул'Гъбена чорба' ама къде е 29? 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
баце,не знам кой ти ги говори тея ралти,ама сигурно последния път като е седнал зад компУтер е бил Правец 8Цmatros написа:модела 350 имал некъв City Navigator и точно тои те водел до то4ен адрес например ул'Гъбена чорба 29" а иначе с 250 ще отида до ул'Гъбена чорба' ама къде е 29?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:баце,не знам кой ти ги говори тея ралти,ама сигурно последния път като е седнал зад компУтер е бил Правец 8Цmatros написа:модела 350 имал некъв City Navigator и точно тои те водел до то4ен адрес например ул'Гъбена чорба 29" а иначе с 250 ще отида до ул'Гъбена чорба' ама къде е 29?Май просто искат да ти продадат по-скъпия
Що не ги пробваш и двата да видиш за кфо иде ре4,има режим пешеходец даже

не те откара до номера.
Това ако беше вярно, кой ще си купи навигация, тука има улици по 20-30км и ако не ме откара до номера за какъв х... ми е
много ви лъжат, само и само да дадете повече пари...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
A замислял ли си се за някой от iGO вариантите... има и на Mustek, и на prestigio.... мисля, че са по-добри...
7 мнения
• Страница 1 от 1