Най-грозен автомобил според мен е ... ?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Най-грозен автомобил според мен е ... ?
Или коя кола НЕ искам да срещам по улиците?
Идеята на тази анкета е БМВ феновете да споделим коя марка/и и модел/и автомобил/и ни дразни с грозната си външност и не желаем да го срещаме по пътя си.
Лично за мен няма по-грозна кола от Ситроен Берлинго/Пежо Партнър, които откровено ме дразнят, а лошото е че много се "навъдиха" по пътищата в България. Някой ще каже - но те вършат много добра работа, аз ще кажа - може би, но изглеждат ужасно. Като цяло за мен автомобилите Ситроен водят класацията за най-грозни коли, няма значение годината на производство. Изглежда при тях това е фирмена политика.
Идеята на тази анкета е БМВ феновете да споделим коя марка/и и модел/и автомобил/и ни дразни с грозната си външност и не желаем да го срещаме по пътя си.
Лично за мен няма по-грозна кола от Ситроен Берлинго/Пежо Партнър, които откровено ме дразнят, а лошото е че много се "навъдиха" по пътищата в България. Някой ще каже - но те вършат много добра работа, аз ще кажа - може би, но изглеждат ужасно. Като цяло за мен автомобилите Ситроен водят класацията за най-грозни коли, няма значение годината на производство. Изглежда при тях това е фирмена политика.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
В анкетата не могат да се поставят повече от 8 възможни отговора. Ако най-грозният според вас автомобил не присъства в нея го напишете като мнение.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Re: Най-грозен автомобил според мен е ... ?
agent smit написа:Идеята на тази анкета е БМВ феновете да споделим коя марка/и и модел/и автомобил/и ни дразни с грозната си външност и не желаем да го срещаме по пътя си.
А на това каква му е идеята? Дай да почнем да описваме лицата на хората, които ни дразнят...
MORE BEER!
7 мнения
• Страница 1 от 1