Откраднаха ми фотоапарата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Фев 2008, 1:56

кофти колежке
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 21 Фев 2008, 2:57

съжалявам за загубата ти.......ама пиши го бегАл
просто някои бакшиши са :censored: , миналата вечер едвам накарах един да върне един Samsung U600 (случайно изпаднал)...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 22 Фев 2008, 0:28

клипа е кодиран и може да се гледа само с определена програма защото камерите са на едно държавно дружетво ....и са кодирани

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Фев 2008, 0:57

Специално кодирани апарати за държавно дружество... :mhihi:
:yes:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 22 Фев 2008, 1:46

ja написа:На мен ми падна телефона на седалката като слизах от едно такси, видях го че е паднал и докато му казах чакай и избега изрода, звъня от друг телефон веднага и той изключи телефона а беше на 50 метра от мене. После пилна гумите и избега. Звънях във фирмата и се напрариха на луди, полицаите също нямаше какво да направят...

При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Фев 2008, 1:54

err0r написа:При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.

И на мен са ми връщали чисто нова Нокия за 800 лева преди 3 години. Таксиметровия е звънял на 20 човека от последните набрани докато успее да се свърже с мен на стационарен. Опита се да откаже почерпката, обаче аз настоявах. Има хора, има и други хора.

Аз също съм връщал ценни вещи. Всичко се връща накрая, по един или друг начин.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Фев 2008, 2:34

absix написа:
err0r написа:При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.

И на мен са ми връщали чисто нова Нокия за 800 лева преди 3 години. Таксиметровия е звънял на 20 човека от последните набрани докато успее да се свърже с мен на стационарен. Опита се да откаже почерпката, обаче аз настоявах. Има хора, има и други хора.

Аз също съм връщал ценни вещи. Всичко се връща накрая, по един или друг начин.
:clap: :clap: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 22 Фев 2008, 3:39

Де всички таксиджий да бяха такива.Аз един път си изпуснах тела в реиса(слязох на последна спирка),тои обърна и вече тръгваше когато аз бръкнах в джоба си и осетих че го няма.Тръгнах след реиса викаики и по късмет шофьора ме чу и си го прибрах.Наистина голям късмет изкарах точно в този момент. 8) 8)

Предишна

Назад към Извън Темата