Откраднаха ми фотоапарата
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
съжалявам за загубата ти.......ама пиши го бегАл
просто някои бакшиши са
, миналата вечер едвам накарах един да върне един Samsung U600 (случайно изпаднал)...
просто някои бакшиши са

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ja написа:На мен ми падна телефона на седалката като слизах от едно такси, видях го че е паднал и докато му казах чакай и избега изрода, звъня от друг телефон веднага и той изключи телефона а беше на 50 метра от мене. После пилна гумите и избега. Звънях във фирмата и се напрариха на луди, полицаите също нямаше какво да направят...
При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.

err0r написа:При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.
И на мен са ми връщали чисто нова Нокия за 800 лева преди 3 години. Таксиметровия е звънял на 20 човека от последните набрани докато успее да се свърже с мен на стационарен. Опита се да откаже почерпката, обаче аз настоявах. Има хора, има и други хора.
Аз също съм връщал ценни вещи. Всичко се връща накрая, по един или друг начин.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
absix написа:err0r написа:При мен пък се случи точно обратното. Миналата година в Поморие се возех с приятели в такси от стария до новия град. Телефона ми беше изпаднал от джоба, но го осъзнах чак след около час. Звъннах си от друг телефон, шофьора вдигна и му обясних какъв е случая. Пита ме само къде ме е оставил, отговорих му и той се върна да ми го даде. Дори не пожела да го почерпя.
И на мен са ми връщали чисто нова Нокия за 800 лева преди 3 години. Таксиметровия е звънял на 20 човека от последните набрани докато успее да се свърже с мен на стационарен. Опита се да откаже почерпката, обаче аз настоявах. Има хора, има и други хора.
Аз също съм връщал ценни вещи. Всичко се връща накрая, по един или друг начин.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Де всички таксиджий да бяха такива.Аз един път си изпуснах тела в реиса(слязох на последна спирка),тои обърна и вече тръгваше когато аз бръкнах в джоба си и осетих че го няма.Тръгнах след реиса викаики и по късмет шофьора ме чу и си го прибрах.Наистина голям късмет изкарах точно в този момент.

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3