Въпрос за работа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: Въпрос за работа.

Мнение от Alexi » 21 Фев 2008, 23:46

LuBo1 написа:Та приятелката ми се явява на интервю в моита фирма. Голяма гръцка фирма - ОМК( обединена млечна компания) Аз не казвам че идва на интервю. Само казвам че имам една позната която която иска да се яви на интервюто в последния момент.
Момичето е енергично , стремящо се само към успехи , последна година мениджмънт 10 сертификата за работа с компютри и приложения бля бля .
Мястото което беше обявено беше за Фактуристка. Да набива стокови разписки в компютър и да пуска фактури след туи. Лесна работа , средни нерви. :mhihi:
Добре, яви се на интервю, казва ми бях наи добре облечената(стилно) и наи младата. Викам ОК , няма проблеми кот стане. :D

Отивам на следващия ден на работа и гледам една лелка дет се пули на монитора. Викам си ко става уа. Колежките ми обесняват че това е новата колежка която е някъде м/у 38-43 години. Седя и не моа свана с какво тя е по добра от бъдещата ми жена. Викам си хууу, даи да и дадем шанс. Мина една седмица ми тая пак по същия начин гледа и задава едни тъпи въпроси дет ми идва да се сменя на глас ама нали съм шофиор от мене не се иска да знам ама аз знам доста неща.

И така защо тази състаряваща вече жена беше избрана пред млад и енергетичен човек стремящ се в живота.
1.Излъгала на интервюто за нещо
2.Тия дет интервюраха и те бяха едни лелки , съпричастност нещо
тая дъртата де ще си намери такава яка работа я на нея да я дадем пък младото живота пред него.
3. Просто са толкоз прости и не знаят как да праят подбор на персонал

Просто един ден кат имам фирма , всичките ми служители ще бъдат млади и стремящи се в живота !

4. бачка за жълти стотинки ( толкова и знае но това не е толкова важно на тая длъжност)

Предишна

Назад към Извън Темата