Дамите зад волана :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Фев 2008, 14:36

lidiyailieva написа:Мойте наблюдения са, че мъжете са по-съсредоточените шофьори, съдя по моя мъж. Аз като седна зад волана и като се разпея примерно и губя ориентация за време и пространство :mhihi: :mhihi: :mhihi: Признавам си го.

поздравления колежке че си го признаваш..за пръв път да слушам жена която да си признава..евала

иначе повечето жени шофьорки са ужас...особенно като гледам високи колкото мене жени (1.86) да дърпат максимално напред седалката,главата на 3 пръста от предното стъкло,държат волана и двете ръце 12 часа и ИЗОБщО ама изобщо да не поглеждат огледала и т.н.да не говорим за мигачи и фарове...няма да забравя една мацка с бмв на ужасно тъмна улица да кара без никакви фарове даже габарити нямаше...явно иска бая мозъчни клетки за да разбереш "какво по дяволите?защо не е светло пред колата?" да продължавам ли??
особенно ме кефят wannabe чалга певици или манекенки които карат огромни джипове и се опитват да имитират начина на каране на големия си батко-спонсор и засичат,минават на червено и т.н. с коли от рода на МЛ,ГЛ Х5 и т.н....само като видя че носят очила "муха-заварчик" и устните от многото ботокс не могат да се затворят напълно какво можеш да кажеш...

иначе преди време на ютюб в страната на турбо мечтите демек Швеция гледах една шведкиня (?) руса със сини очи как пали едно волво 700 коня и тръгва да пазарува...само като слушах как свищеше онова турбо и нашата даже пусна и бритни спиърс накефих се тотално...и с една друга мацка преди години бях се влюбил на 23 години бяхме тогава...черна коса със зелени очи а бе гадже мечта...а! и караше на баща й волво ФХ16 4х4 камьон самосвал...баща й държеше склад със строителни материали и нашата я мързеше работата в офиса и да видиш как го караше :shock: 1.65 м 50 кила кукличка правеше маневри там където мене ме е страх да правя...а бе луда работа

Предишна

Назад към Извън Темата