Да продадеш колата си по Дискавъри

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 13 Фев 2008, 14:29

Ще го потърся този епизод. Междувременно вие вижте ей това :

http://www.youtube.com/watch?v=83qyAWnXPSQ&NR=1

Само за какви пари си говорим, а :shock: А самото Е30 в какво състояние е :twisted: :twisted: :shock: Аз никога няма да имам сърце веднъж купил да продам някой от тези автомобили!
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 13 Фев 2008, 14:33

забелязахте ли отношението и суперлативите към марката , мене това ми аправи впечтление същите суперлативи съм ги чувал и от тифф нидълл от фифт гиър :)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 13 Фев 2008, 14:33

А дали купиха донора с кожено рекаро май беше жанти манти за 300 паунда, или някъде там бяха :shock: Такива тука за нов внос на горупсо ги гласиме, а оня разправя, че имало малко ръжда и нямало да мине прегред :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x » 15 Фев 2008, 1:41

JANI написа:забелязахте ли отношението и суперлативите към марката , мене това ми аправи впечтление същите суперлативи съм ги чувал и от тифф нидълл от фифт гиър :)

Британците уважават БМВ, един от първите популярни по масови британски автомобили(20-те години) е Austin 7, който е по лиценз на БМВ.
По късно престижните Bristol също имат съвместни по лиценз модели...В наши дни също има примери -Maclaren F1 с двигател BMW, новото MINI..

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Фев 2008, 14:18

Абе не мога да сваля от никъде е24-ката. В youtube са скрили видеотата, а торентите па грам ги нема. Някой да го е свалил случайно и да го има
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Фев 2008, 14:21

KickingKing написа:Абе не мога да сваля от никъде е24-ката. В youtube са скрили видеотата, а торентите па грам ги нема. Някой да го е свалил случайно и да го има

Аз съм го свалил и го имам :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Фев 2008, 14:22

bmw maniqk ivo bmw написа:
KickingKing написа:Абе не мога да сваля от никъде е24-ката. В youtube са скрили видеотата, а торентите па грам ги нема. Някой да го е свалил случайно и да го има

Аз съм го свалил и го имам :D

дай да го накатеря в датата
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Предишна

Назад към Извън Темата