съборът във вестник пари:)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
sachs написа:Дилян Пенчев написа:Е павка, жестока рекламаПоздрави, ма си убавец Ве!
не само че е убавец,ами е и супер точен човек.
Искам публично да благодаря на lucky(Павката) и Chegevara,защото благодарение на тях моето малко съкровище е най-щастливото дете на света.ето я и нея и подаръка който получи благодарение на тях.даже Павката ми го донесе на крака до сервиза.от както получи подаръка дъщеря ми не е слизала от него и всяка 2-ра дума и е "мойта кола" или "мойто БМБ(така му казва детето на 2 годинки и половина е).ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА
Малко извън темата ама да питам аз откъде мога да се сдобия с такава количка, че и моя малкия е голям фен на марката и според него се казва Бе Ем Бе

jivko81 написа:sachs написа:Дилян Пенчев написа:Е павка, жестока рекламаПоздрави, ма си убавец Ве!
не само че е убавец,ами е и супер точен човек.
Искам публично да благодаря на lucky(Павката) и Chegevara,защото благодарение на тях моето малко съкровище е най-щастливото дете на света.ето я и нея и подаръка който получи благодарение на тях.даже Павката ми го донесе на крака до сервиза.от както получи подаръка дъщеря ми не е слизала от него и всяка 2-ра дума и е "мойта кола" или "мойто БМБ(така му казва детето на 2 годинки и половина е).ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА
Малко извън темата ама да питам аз откъде мога да се сдобия с такава количка, че и моя малкия е голям фен на марката и според него се казва Бе Ем Бе( и той е на две годинки и половина) , и искам да го зарадвам с такъв подарък.
Павка, май ще ставаш официален дилър на БМВ за деца

Е, мноу си готин на снимката. А, фона е убийствен. Макар че където и да застане човек в твоя офис все на такива БМВ неща попада.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
като стана дума за колички.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
SlipKnoT написа:като стана дума за колички.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
това е мания

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
радвам сее за вас - като оздравея ще се запознаем ако може 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Дадох тон за музика сега останалите ентусиасти са наред
.
Не съм заставал нарочно пред плаката просто в кабинета ми има прозорци и всичко останало е с плакати и календари с вярната тематика.

Не съм заставал нарочно пред плаката просто в кабинета ми има прозорци и всичко останало е с плакати и календари с вярната тематика.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2