съборът във вестник пари:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 15 Фев 2008, 15:17

sachs написа:
Дилян Пенчев написа:Е павка, жестока реклама :twisted: Поздрави, ма си убавец Ве! :mhihi:

не само че е убавец,ами е и супер точен човек.
Искам публично да благодаря на lucky(Павката) и Chegevara,защото благодарение на тях моето малко съкровище е най-щастливото дете на света.ето я и нея и подаръка който получи благодарение на тях.даже Павката ми го донесе на крака до сервиза.от както получи подаръка дъщеря ми не е слизала от него и всяка 2-ра дума и е "мойта кола" или "мойто БМБ(така му казва детето на 2 годинки и половина е).ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА :D

Малко извън темата ама да питам аз откъде мога да се сдобия с такава количка, че и моя малкия е голям фен на марката и според него се казва Бе Ем Бе :mhihi:( и той е на две годинки и половина) , и искам да го зарадвам с такъв подарък.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Фев 2008, 16:48

jivko81 написа:
sachs написа:
Дилян Пенчев написа:Е павка, жестока реклама :twisted: Поздрави, ма си убавец Ве! :mhihi:

не само че е убавец,ами е и супер точен човек.
Искам публично да благодаря на lucky(Павката) и Chegevara,защото благодарение на тях моето малко съкровище е най-щастливото дете на света.ето я и нея и подаръка който получи благодарение на тях.даже Павката ми го донесе на крака до сервиза.от както получи подаръка дъщеря ми не е слизала от него и всяка 2-ра дума и е "мойта кола" или "мойто БМБ(така му казва детето на 2 годинки и половина е).ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА :D

Малко извън темата ама да питам аз откъде мога да се сдобия с такава количка, че и моя малкия е голям фен на марката и според него се казва Бе Ем Бе :mhihi:( и той е на две годинки и половина) , и искам да го зарадвам с такъв подарък.

Павка, май ще ставаш официален дилър на БМВ за деца :mhihi:
Е, мноу си готин на снимката. А, фона е убийствен. Макар че където и да застане човек в твоя офис все на такива БМВ неща попада. :yes:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Фев 2008, 21:02

като стана дума за колички.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 15 Фев 2008, 22:46

SlipKnoT написа:като стана дума за колички.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

това е мания :D
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Фев 2008, 11:09

Ех Павка... скрита лимонка си ти... Перфектната реклама си направил :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 16 Фев 2008, 19:31

радвам сее за вас - като оздравея ще се запознаем ако може :help:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 19 Фев 2008, 11:48

Дадох тон за музика сега останалите ентусиасти са наред :D .
Не съм заставал нарочно пред плаката просто в кабинета ми има прозорци и всичко останало е с плакати и календари с вярната тематика.

Предишна

Назад към Извън Темата