E36 КОЛАТА НА ТАРИКАТИТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Re: е30

Мнение от svetko » 18 Фев 2008, 19:27

vicho написа:
Мишу написа:...

баце, защо се чувстваш длъжен да дадеш морал във всяка тема? ;)

твоя "кофтор" повече ли е от `иляда евро? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Виж му галерията и една темичка дето е писал преди време.

А инче от няколко години е36=Голф 3=Хлопел Астра GSI
Наи-големите дупета ги карат тея машини да знаеш :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 19:27

ми ако го лъзгам поне нема да изглежда смешно но небих го лъзгал по улиците карам бъзо или у сред нощ по околвръстното или по магистралите не в банкя по малките улици вчера изтръпнах докато си седях на светофара до била в люлин малко му оставаше на един

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Фев 2008, 19:42

Мишу написа:ми ако го лъзгам поне нема да изглежда смешно но небих го лъзгал по улиците карам бъзо или у сред нощ по околвръстното или по магистралите не в банкя по малките улици вчера изтръпнах докато си седях на светофара до била в люлин малко му оставаше на един

Кой ти е казал, че няма да изглежда смешно? или понеже твойто е по-скъпо и не е толкова смешно, колкото, ако се хлъзга е30ска или е36ца :shock: :mhihi: :mhihi: гениално!!! ох! забравих, поршетата не са смешни ;)

svetko

Аз в мойта галерия ще си сложа Ф15, да видим, на кой му е по-голяма п****** и кой е по-модерен.

Абе важното е да сме дупета и те тваа!!! е36 е мутренски автомобил! :mhihi: :mhihi: :mhihi: , а ако си с е39 направо неможе да се говори с тебе :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 19:47

ми поне моито ще е истинско а ф15 няма как да е аз поне не съм видял много м5 и поршета да летят с вратите по улиците какато и да е :winky: казвам че е тъпо да притесняваш околните с глупусти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 18 Фев 2008, 19:51

Мишу написа:ми поне моито ще е истинско а ф15 няма как да е аз поне не съм видял много м5 и поршета да летят с вратите по улиците какато и да е :winky:

понеже не си видял много, за това няма да е смешно? ебати аргумента искара, а понеже всяка втора е30ска лети настрани и е смешно? така ли да го разбирам или си се объркал? :shock: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 19:57

не е30 е виновно а тъпата децка постъпка защото това лаино вчера ако ме беше ударило жена ми е е 6тия месец имаш ли представа какво щях да му направя чакам на била и съм първа кола а дрисльото прави обратен завои и се поднася и мина на не повече от 1м от петицата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 18 Фев 2008, 20:03

Мишу написа:не е30 е виновно а тъпата децка постъпка защото това лаино вчера ако ме беше ударило жена ми е е 6тия месец имаш ли представа какво щях да му направя чакам на била и съм първа кола а дрисльото прави обратен завои и се поднася и мина на не повече от 1м от петицата

Това, че някъв е щял да те забърше няма ама абсолютно нищо общо с темата :roll: , като ти е причинил дискомфорт, слез и го набии, но пак казвам, не разбирам каква е връзката? :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 20:13

връзката е че КРЕТЕН ...........

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Фев 2008, 20:15

Връзката е, че рядко ще видиш някой с ///м5 да взима завоите по светофарите с вратите напред, създавайки опастности за останалите участници в движението, за разлика от разни киселяци на дребно а.к.а. "Тарикати" ;)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Re: е30

Мнение от ///sasho » 18 Фев 2008, 21:27

KPETEH написа:Имаш ли фолио на задните прозорци, значи си мангал ........

Ти за какъв се взе , за да определяш хората какви са , по-задните прозорци на колата им?
Задължително ли е да си такъв , за да си слжиш фолио?
Помисли малко преди да напишеш нещо.

Предишна

Назад към Извън Темата