Изгубени Документи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Изгубени Документи

Мнение от denko » 17 Фев 2008, 19:43

Здравейте Вчера вечерта си изгубих портофейла
вътре имам лична карта шифиорска книжка талони дебитни карти пари и сякви други глупости който има в портофейл .

сега ква е процедурата трябва да уведомя полицията за тая раота ли кво става :help:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 17 Фев 2008, 20:05

Как ще карам кола без книжка ще ми трябва лична карта в най скоро време :roll: :roll: :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHVEDA » 17 Фев 2008, 20:09

Отиваш в районното което е по местоживеене и казваш,че са ти откраднали документите(за да не ти налагат глоба),съчиняваш някаква история как возейки се в рейса са ти ги откраднали,заедно с някаква сума пари и го написваш на един лист пред тях.Те ти издават едно удостоверние за случката.След това си правиш снимка(ако нямаш актуална)и си подаваш молба за нова лична карта.След като ти издадат личната карта с нея отиваш в кат и си подаваш молба за шофьорска книжка,като пак носиш удостоверението от районното.За картите си знаеш-дано си ги спрял навреме.
Успех с бюрокрацията!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 17 Фев 2008, 20:54

Добре де одеве говорих с един приятел и ми каза нещо от сорта че 1 месец се чакало ако някой ги върне или намери в случея съм ги изгубил :mhihi: ако каза че са откраднати веднага ли могат да ми се издадът на ново карта и книжка .
за картите ми е през оная работа имаше по 10 кинта и тамън си изтеглих заплатата :mhihi:
най ма е яд за болтчетата имаше 2 болтчета за таблото на БМВ-то :evil: в джобчето за стинки
Последна промяна denko на 17 Фев 2008, 20:56, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Фев 2008, 20:54

бегаи бърже в раионото щото утре може да осъмнеш с 2 апартамента и 300 хиляди лева заем нее шега
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 17 Фев 2008, 20:57

Нямам години за такива заеми иначе до сега аз да съм изтеглил :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Фев 2008, 2:08

ти на тфа лежи .. те набързо ше те състарят и ще изгориш :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Фев 2008, 2:10

Слушай дизела и отиди в районното, щото с 300 хилки заем не ама с некой друг телефон към Мтел като нищо ше увиснеш. На един роднина преди месец му се случи 2 телефона има да изплаща сега...

Обяви си документите за откраднати, пък ако се намерят не е проблем ще са ти валидни...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Фев 2008, 12:01

denko написа:Нямам години за такива заеми иначе до сега аз да съм изтеглил :D

немаш друг пат незнаеш колко са организирани тия хора просто я през заложна я през банки пи4 тва е българия страната на неограни4ените заеми :D така 4е не се праи а иди си обяви докиментите за откраднати , а относно тва некои да ти ги върне е малко вероиятноста аз преди време бех намерил един аспорт в хода на неква жена дето и беше и остатъка от 4антата викам като съвестен гражданин ще го за неса в раионото е така за успокоението на душата е да ама не бащами вика бегаи го фърли там и не се занимаваи 4е има да пишеш като изоглавен иди доказваи 4е си го намерил 4е не си обрал ти жената има после ме мъкнат на сам на там заеби не раз4итаи на тва
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Изгубени Документи

Мнение от vicho » 18 Фев 2008, 12:18

denko написа:Здравейте Вчера вечерта си изгубих портофейла
вътре имам лична карта шифиорска книжка талони дебитни карти пари и сякви други глупости който има в портофейл .

сега ква е процедурата трябва да уведомя полицията за тая раота ли кво става :help:

На мен ми се случи по-миналата година, само че ми го откраднаха. Л.К. и Ш.К. - както и да е, искарахме ги за 3 дни, ама талоните на колата каква мъка са. :( Иначе те колегите са ти казали, обявяваш ги за откраднати, дават ти листче и се разхождаш наляво надясно с това листче. ;) Минаваш по процедурите и си ти.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 18 Фев 2008, 21:04

Днес сутринта в 7 часа бях пред районото управление.
питах ония на кабинката за кво иде реч изгледа ме тъпо и взе да ми фъфли някви раоти в крайна сметка разбрах че ще си извадя нова лична карта ... нищо ново :mhihi:
отидах при една дъртоза обясних и за какво става въпрос
тя ми каза да почаме няколко дена щяли да ги върнат :shock: :shock: :shock:
казах и да не чакаме а да анулирваме картата
жената ме попита за какво :shock:
представятели си
Изображение

Назад към Извън Темата