Бензин или Дизел....?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Babuna написа:Значи аз да чакам моя дизел скоро да ражда...
Еми не ти го пожелавам, но това им е слабото място. Турбинката обикновено първа издава багажа. (Става въпрос за серийни дизели)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Един глас за дизела ! Новите дизели вървят като бензин , и горят доста по малко , например 325их - при сериозно каране отива на 14-15 разход , а е горе долу на конете на 530хд , обаче 530хд дава 10- на 100 километра са 10 лева ?! Но ако караш 30-40-50к на година сумата е бая сериозна. И такива исказвания - ние караме бмв , не трява да се пести от бензин , кво ти пука колко гори , като искаш да гори малко не караи бмв- смятам че са несериозни , че какво като имаш пари за нова кола , дали за 100 бона дали за 50 , не значи ,че не трява да си правиш сметка на това колко гори, защото место да ги издухаш през аспуха може да си купиш нещо друго с тези пари.
It`s party time !
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Въпрос на вкус казало кучето и си близнало ****
Разходи си има бол... колко по-стара толкова по-бол
Аз лично печка повече няма да карам... няма кеф
Разходи си има бол... колко по-стара толкова по-бол

Аз лично печка повече няма да карам... няма кеф
Mens sana in corpore sano
абе много глупости се наприказваха в тая тема аз съм имал е34-м50 и сега съм с м51 ,бях много доволен от бензиновата , ама много сега с дизела ве4е година и 3 м го карам около 16к км навъртяни колата е автомат 95г и извода е извън градско много икономия с 5 човека и доволно стъпване под 7л нафта обааче градско няма хранене 12-13 л но при положение е вземам нафта на 1,50лв ми е добре засега само не мога да свикна с характерния дизелов звук в ниските ,ина4е който разправя 4е не понасяли обороти да си гледа работата , като му натряскам спорта и като натреса педала в коп4ето и излита и ги реди скоростите малко преди червеното 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3