Въпрос за TOEFL
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за TOEFL
Здравейте,искам да попитам как се провежда изпита TOEFL IBT ,този новия вариант по интернет.Пазят ли преподавателите строго да не се преписва.Дали може поне малко да по препиша нещичко.Помагайте,загазил съм яко.Благодаря на отзовалите се
TOEFL като цяло, не е толкова труден изпит, ще говориш че си го загазил като видиш 2те томчета задължителни за SAT
Иначе да квесторите, са доста строго-наблюдателни..рядко ще се случи да препишеш, даже ако не ме лъже паметта при приключване на даден сегмент от теста си сменяш мястото..
Така, че сядай си на г*за

Иначе да квесторите, са доста строго-наблюдателни..рядко ще се случи да препишеш, даже ако не ме лъже паметта при приключване на даден сегмент от теста си сменяш мястото..
Така, че сядай си на г*за

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
бах тоз американски...
хубавото на изпита е че може да се учи за него.. не е задължително да ти е силен езика..
взимаш си книжките за учене, сядаш си на центъра на тежеста и за един месец си готов.
ние по принципи (както всички чужденци) имаме проблем със слушането и със есетата... слушането щото не сме им свикнали на "горещите картофи във устата", есетата щото във родния език се пише заобиколно и без някакъв порядък, докато американския е конкретен "ту дъ пойнт" и всеки параграф си има структура на писане.

хубавото на изпита е че може да се учи за него.. не е задължително да ти е силен езика..
взимаш си книжките за учене, сядаш си на центъра на тежеста и за един месец си готов.
ние по принципи (както всички чужденци) имаме проблем със слушането и със есетата... слушането щото не сме им свикнали на "горещите картофи във устата", есетата щото във родния език се пише заобиколно и без някакъв порядък, докато американския е конкретен "ту дъ пойнт" и всеки параграф си има структура на писане.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Отиваш в някой център, където се провежда изпитът /Мин. на културата, фондация Св.Св Кирил и Методий, Американския колеж и др. за София/, сядаш пред 1 компютър и почваш да си говориш сам
/ Това за Speaking-a/ За преписване не знам, не съм се опитвала да преписвам, защото първо не всеки върви с едно и също темпо / примерно ти си все още на Reading, а този до теб е на Listening/ и втори има прегради по между ви и така. Така че разчиташ само на себе си 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
520i написа:Мисълта ми беше ако си кача есетата и един речник на телефона дали ще мога да си поглеждам или да забравя за тоя случай ?
Забрави. Има камери навсякъде. А за есето няма как да знаеш какво ще ти се падне, преди да ти дойде Writing Section;)
П.С Всички лични вещи се оставят в шкафчета извън стаята, в която се провежда изпитът.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Mожете ли да кажете какви резултати сте вадили на iBT TOELF-a?
Aз ще се явявам скоро и ми трябват над 100, баси, стресирал съм се.
Aз ще се явявам скоро и ми трябват над 100, баси, стресирал съм се.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
10 мнения
• Страница 1 от 1