Един факт
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
MICH__ написа:PeBaLs написа:AntropoS написа:Requiem for a Dream - слушам и си мисля как всичко отива подяволите
http://www.data.bg/f.php?fid=2509762
.....и постепенно влизаш във филм....
Вярно е, че всеки се чуди вече кво да пуска във форума за да е интересен...абе старата песен на нов глас
Немога да ги разбера такива като теб има 2 варианта или си супер безхаберник или си от малцинствата. Видя ли я тая джамия в 8часа да ти пее и да те приканва кам молитвавсеки ден.?!?! А има цели райони в който се говори на турски в магазините неможеш да си пазаруваш защото неговориш турски казват ти геур и това вав твоята родина твоята страна . Бабите и дядовците ни живеят в страх по селата да не бадат уграбени или по лошо а на теб ти се все едно
Незнам дали се страхуват дали ще бъдат Ограбени, но пък ти какво направи по въпроса досега?
На думи всеки е силен и Воленчо така и Боян Расате така...и ти така
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Azrail
- UFO Pilot
-
Re: Един факт
MICH__ написа:http://vbox7.com/play:3bcba102
Какво мога да кажа ..Съвсем скоро една от наи-старите държави в света ще изчезне.
Цитат --> България е засега но утре може да се нарича друго. Един се наричало Византия след това се наричало Османска инперия след това благодарение на турците България
Вазов ще се обърне в гроба, бате...
И такива като тебе ще ми разправят за зачезването на държавата... Ходи се поусведоми малко за делото на Паисий Хилендарски и какво ни е запазило като култура и народ тия 500г. и ела да си попишем пак...
П.П. да не говорим за глътнатите запетаи, ама айде - гладен си бил... Ма другите грешки...
MORE BEER!
1
Ако беше чел щеше да разбереш какво съм направил и какво може да направим всички 20-30 мин за 4 години не се иска повече . Не съм пуснал темата да ви агитирам за някоя партия или нещо подобно. Исках повече хора да видят клипа ,и да си направят извод всеки за себе си .
Азо това е цитат
Азо това е цитат

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не прочетох всичките мнения а само до 3-4-тото и се издразних
ако продължава да има хора с вашето мислене наистина ще изчезнем като бит култура нация и тн
за това аз съм си поставил за цел да създам и отгледам поколение като мен което ще го е грижа за държавата
просто макар и в разрез с масовото разбиране че каузата е изгубена искам да подчертая че аз съм тук роден дедите ми също и искам и децата ми да знаят български и да познават българскя бит култура и да го прилагат на практика
дразня се на всякакви западни и каквито и да било чужди празници
затова досега празнувах трифон зарезан а не св.Валентин
тоя нито го знам нито съм го чувал какъв му е случая че да е светия
съжалявам ако разочаровам някого но тача преди всичко българското а не чуждото
ПС може държавата да ни е свякаква но ние сме хората които трябва по всякакви начини да я променим чрез протести и каквото и да било в добра за нас насока
не може да имаме акциз и всички да си траят а на запад продавците на нашите коли да ни гледат с насмешка че не можем да си купим нормални коли
и знаете ли че аз сега съм във виена и рядко се срещат коли под 2.5л мотора. просто масово колите са мощни
но и пътищата са различни, но ако всеки се дигне да протестира и всеки следващ се замисли че ако той и още 10 човека ще викат и ще скачат ще променят нещо всичко ще се промени
не знам дали усещате но на запад в момента ни налагат всякакви изисквания за стандарти за да ни пробват колко сме задружни за да отстояваме всяко свое искане - например отхвърляне на акциза, падане на пътния данък с 50%и всякакви такива облаги за нас
ако бъдем задружни ще имаме успех
но ако мислим както сега - "е ако само аз помогна няма да успеем да променим нещата", просто до никъде няма да стигнем
поздрави от виена
ако продължава да има хора с вашето мислене наистина ще изчезнем като бит култура нация и тн
за това аз съм си поставил за цел да създам и отгледам поколение като мен което ще го е грижа за държавата
просто макар и в разрез с масовото разбиране че каузата е изгубена искам да подчертая че аз съм тук роден дедите ми също и искам и децата ми да знаят български и да познават българскя бит култура и да го прилагат на практика
дразня се на всякакви западни и каквито и да било чужди празници
затова досега празнувах трифон зарезан а не св.Валентин
тоя нито го знам нито съм го чувал какъв му е случая че да е светия
съжалявам ако разочаровам някого но тача преди всичко българското а не чуждото

ПС може държавата да ни е свякаква но ние сме хората които трябва по всякакви начини да я променим чрез протести и каквото и да било в добра за нас насока
не може да имаме акциз и всички да си траят а на запад продавците на нашите коли да ни гледат с насмешка че не можем да си купим нормални коли
и знаете ли че аз сега съм във виена и рядко се срещат коли под 2.5л мотора. просто масово колите са мощни
но и пътищата са различни, но ако всеки се дигне да протестира и всеки следващ се замисли че ако той и още 10 човека ще викат и ще скачат ще променят нещо всичко ще се промени
не знам дали усещате но на запад в момента ни налагат всякакви изисквания за стандарти за да ни пробват колко сме задружни за да отстояваме всяко свое искане - например отхвърляне на акциза, падане на пътния данък с 50%и всякакви такива облаги за нас
ако бъдем задружни ще имаме успех
но ако мислим както сега - "е ако само аз помогна няма да успеем да променим нещата", просто до никъде няма да стигнем
поздрави от виена

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хехе, ужас
И най-интересното е, че до сега почти никой не подкрепи момчето и не каза "да бе вярно гледай какво става".
Всеки се хвана за правописа, или пък за култовата фраза "а ти какво направи".

И най-интересното е, че до сега почти никой не подкрепи момчето и не каза "да бе вярно гледай какво става".
///peter написа:Хехе, ужас
Мда, е точно заради това ще ни превземат и то без бой - не друго ами ние сами ще се избием. Ай стегнете се малко бе - темата е сериозна! Лошото, че колегите са прави - няма кой знае какво да се направи освен да се ходи да се гласува ... както и да е - това просто ще забави процеса на поглъщането ни от цигани и турци. За съжаление обаче, аз лично не виждам какво мога да направя по въпроса. Ако някой има идеи, които не включват напалм примерно - да сподели, моля.
Абе кой ше ни превземе бе, излагате се
Малко са, слаби са а и са прости на всичкото отгоре. Ама много прости...
Тиа малоумници ги ползват за изборите само и после пак си тънат в мизерия. А Доган и бандата му правят кинти в парламента
Никой от ДПС няма сметка да прави автономии или квото и да е, щото без България няма парички. Държат си ги там мангалите по-простички и в мизерия за да има за какво да ги агитират покрай изборите. Ако земат да ги образоват нали ше спрат да гласуват за тях
Майната им на гетата не ги мислете
Мислете само за кого ще гласувате, щото освен ДПС сме си докарали още бая малоумници дето пък нас ни правят на смешни...

Малко са, слаби са а и са прости на всичкото отгоре. Ама много прости...
Тиа малоумници ги ползват за изборите само и после пак си тънат в мизерия. А Доган и бандата му правят кинти в парламента

Никой от ДПС няма сметка да прави автономии или квото и да е, щото без България няма парички. Държат си ги там мангалите по-простички и в мизерия за да има за какво да ги агитират покрай изборите. Ако земат да ги образоват нали ше спрат да гласуват за тях

Майната им на гетата не ги мислете

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ако искате да погледнете в бъдещето просто погледнете на запад и вижте кво става със Сърбия и Косово!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Ми то в заглавието на темата си го пише...това е факт, ако можеше нещо да се направи нямаше да е факт!
Всички сте адските патриоти - "Всеки бил с дежурната реплика - а ти какво направи" ами да - наистина ти/вие какво направихте? Отговора - нищо освен да се пуснат няколко теми в няколко различни форума и отговора е нищо, защото просто няма какво да се направи...
В такъв свят живееме - "толерантен" към различните, ако от мене зависеше в тая страна нямаше да има нито педали нито цигани нито турци нито емота и всички други възможни отрепки, само дето не зависи от мене, нито от вас..щото и в Германия колко милиона резаци и всички адски се дразнят, единствени се радват работодателите, за които е адски кяр да плащат по 500 евро, а не по 1500...не живеем в свят където можеш да хванеш оръжието и да почнеш да сееш трупове наляво и надясно...това време е било 50 години назад...а и нашия манталитет е такъв - мишки сме, ето сърбите ги сцепиха от бомби, но си изчистиха страната от чалми и причината е само, защото са ГОРДИ хора, а ние не сме...правете си изводите..
Та пак какво смятате да направите по въпроса?!
Всички сте адските патриоти - "Всеки бил с дежурната реплика - а ти какво направи" ами да - наистина ти/вие какво направихте? Отговора - нищо освен да се пуснат няколко теми в няколко различни форума и отговора е нищо, защото просто няма какво да се направи...
В такъв свят живееме - "толерантен" към различните, ако от мене зависеше в тая страна нямаше да има нито педали нито цигани нито турци нито емота и всички други възможни отрепки, само дето не зависи от мене, нито от вас..щото и в Германия колко милиона резаци и всички адски се дразнят, единствени се радват работодателите, за които е адски кяр да плащат по 500 евро, а не по 1500...не живеем в свят където можеш да хванеш оръжието и да почнеш да сееш трупове наляво и надясно...това време е било 50 години назад...а и нашия манталитет е такъв - мишки сме, ето сърбите ги сцепиха от бомби, но си изчистиха страната от чалми и причината е само, защото са ГОРДИ хора, а ние не сме...правете си изводите..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
2advanced написа:Ми то в заглавието на темата си го пише...това е факт, ако можеше нещо да се направи нямаше да е факт!
Пич, те са задружни, те си казват "какво да направим", а не "какво направи ти бе". Сега мисля ми схвана мисълта?

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2