Един факт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 15 Фев 2008, 1:11

MICH__ написа:
PeBaLs написа:
AntropoS написа:Requiem for a Dream - слушам и си мисля как всичко отива подяволите

http://www.data.bg/f.php?fid=2509762

.....и постепенно влизаш във филм....

Вярно е, че всеки се чуди вече кво да пуска във форума за да е интересен...абе старата песен на нов глас ;)

Немога да ги разбера такива като теб има 2 варианта или си супер безхаберник или си от малцинствата. Видя ли я тая джамия в 8часа да ти пее и да те приканва кам молитва :dummy: всеки ден.?!?! А има цели райони в който се говори на турски в магазините неможеш да си пазаруваш защото неговориш турски казват ти геур и това вав твоята родина твоята страна . Бабите и дядовците ни живеят в страх по селата да не бадат уграбени или по лошо а на теб ти се все едно :dummy:

Незнам дали се страхуват дали ще бъдат Ограбени, но пък ти какво направи по въпроса досега?
На думи всеки е силен и Воленчо така и Боян Расате така...и ти така
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

UFO Pilot
Аватар

Re: Един факт

Мнение от Azrail » 15 Фев 2008, 1:21

MICH__ написа:http://vbox7.com/play:3bcba102

Какво мога да кажа .. :censored: Съвсем скоро една от наи-старите държави в света ще изчезне.

Цитат --> България е засега но утре може да се нарича друго. Един се наричало Византия след това се наричало Османска инперия след това благодарение на турците България

Вазов ще се обърне в гроба, бате...

И такива като тебе ще ми разправят за зачезването на държавата... Ходи се поусведоми малко за делото на Паисий Хилендарски и какво ни е запазило като култура и народ тия 500г. и ела да си попишем пак...

П.П. да не говорим за глътнатите запетаи, ама айде - гладен си бил... Ма другите грешки...
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 15 Фев 2008, 1:22

Ако беше чел щеше да разбереш какво съм направил и какво може да направим всички 20-30 мин за 4 години не се иска повече . Не съм пуснал темата да ви агитирам за някоя партия или нещо подобно. Исках повече хора да видят клипа ,и да си направят извод всеки за себе си .

Азо това е цитат :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Фев 2008, 3:55

не прочетох всичките мнения а само до 3-4-тото и се издразних
ако продължава да има хора с вашето мислене наистина ще изчезнем като бит култура нация и тн
за това аз съм си поставил за цел да създам и отгледам поколение като мен което ще го е грижа за държавата
просто макар и в разрез с масовото разбиране че каузата е изгубена искам да подчертая че аз съм тук роден дедите ми също и искам и децата ми да знаят български и да познават българскя бит култура и да го прилагат на практика
дразня се на всякакви западни и каквито и да било чужди празници
затова досега празнувах трифон зарезан а не св.Валентин
тоя нито го знам нито съм го чувал какъв му е случая че да е светия
съжалявам ако разочаровам някого но тача преди всичко българското а не чуждото :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

ПС може държавата да ни е свякаква но ние сме хората които трябва по всякакви начини да я променим чрез протести и каквото и да било в добра за нас насока
не може да имаме акциз и всички да си траят а на запад продавците на нашите коли да ни гледат с насмешка че не можем да си купим нормални коли
и знаете ли че аз сега съм във виена и рядко се срещат коли под 2.5л мотора. просто масово колите са мощни
но и пътищата са различни, но ако всеки се дигне да протестира и всеки следващ се замисли че ако той и още 10 човека ще викат и ще скачат ще променят нещо всичко ще се промени
не знам дали усещате но на запад в момента ни налагат всякакви изисквания за стандарти за да ни пробват колко сме задружни за да отстояваме всяко свое искане - например отхвърляне на акциза, падане на пътния данък с 50%и всякакви такива облаги за нас
ако бъдем задружни ще имаме успех
но ако мислим както сега - "е ако само аз помогна няма да успеем да променим нещата", просто до никъде няма да стигнем
поздрави от виена
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Фев 2008, 9:01

Хехе, ужас :)
И най-интересното е, че до сега почти никой не подкрепи момчето и не каза "да бе вярно гледай какво става".
Всеки се хвана за правописа, или пък за култовата фраза "а ти какво направи".

Аватар

Мнение от saarak » 15 Фев 2008, 11:13

///peter написа:Хехе, ужас :)
И най-интересното е, че до сега почти никой не подкрепи момчето и не каза "да бе вярно гледай какво става".
Всеки се хвана за правописа, или пък за култовата фраза "а ти какво направи".

Мда, е точно заради това ще ни превземат и то без бой - не друго ами ние сами ще се избием. Ай стегнете се малко бе - темата е сериозна! Лошото, че колегите са прави - няма кой знае какво да се направи освен да се ходи да се гласува ... както и да е - това просто ще забави процеса на поглъщането ни от цигани и турци. За съжаление обаче, аз лично не виждам какво мога да направя по въпроса. Ако някой има идеи, които не включват напалм примерно - да сподели, моля.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Фев 2008, 11:41

Абе кой ше ни превземе бе, излагате се :)

Малко са, слаби са а и са прости на всичкото отгоре. Ама много прости...
Тиа малоумници ги ползват за изборите само и после пак си тънат в мизерия. А Доган и бандата му правят кинти в парламента :)

Никой от ДПС няма сметка да прави автономии или квото и да е, щото без България няма парички. Държат си ги там мангалите по-простички и в мизерия за да има за какво да ги агитират покрай изборите. Ако земат да ги образоват нали ше спрат да гласуват за тях :)

Майната им на гетата не ги мислете :) Мислете само за кого ще гласувате, щото освен ДПС сме си докарали още бая малоумници дето пък нас ни правят на смешни...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 15 Фев 2008, 13:33

Ако искате да погледнете в бъдещето просто погледнете на запад и вижте кво става със Сърбия и Косово!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 15 Фев 2008, 16:07

Ми то в заглавието на темата си го пише...това е факт, ако можеше нещо да се направи нямаше да е факт!
Всички сте адските патриоти - "Всеки бил с дежурната реплика - а ти какво направи" ами да - наистина ти/вие какво направихте? Отговора - нищо освен да се пуснат няколко теми в няколко различни форума и отговора е нищо, защото просто няма какво да се направи...
В такъв свят живееме - "толерантен" към различните, ако от мене зависеше в тая страна нямаше да има нито педали нито цигани нито турци нито емота и всички други възможни отрепки, само дето не зависи от мене, нито от вас..щото и в Германия колко милиона резаци и всички адски се дразнят, единствени се радват работодателите, за които е адски кяр да плащат по 500 евро, а не по 1500...не живеем в свят където можеш да хванеш оръжието и да почнеш да сееш трупове наляво и надясно...това време е било 50 години назад...а и нашия манталитет е такъв - мишки сме, ето сърбите ги сцепиха от бомби, но си изчистиха страната от чалми и причината е само, защото са ГОРДИ хора, а ние не сме...правете си изводите..
Та пак какво смятате да направите по въпроса?!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 15 Фев 2008, 17:07

:bgflag: България над всичко.Не съм расист(май),ама те като малцинства имат пове4е права отколкото задължения, отколкото нас (Българите), които си живеем в България и сме си коренно население.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Фев 2008, 17:51

2advanced написа:Ми то в заглавието на темата си го пише...това е факт, ако можеше нещо да се направи нямаше да е факт!
Всички сте адските патриоти - "Всеки бил с дежурната реплика - а ти какво направи" ами да - наистина ти/вие какво направихте? Отговора - нищо освен да се пуснат няколко теми в няколко различни форума и отговора е нищо, защото просто няма какво да се направи...
В такъв свят живееме - "толерантен" към различните, ако от мене зависеше в тая страна нямаше да има нито педали нито цигани нито турци нито емота и всички други възможни отрепки, само дето не зависи от мене, нито от вас..щото и в Германия колко милиона резаци и всички адски се дразнят, единствени се радват работодателите, за които е адски кяр да плащат по 500 евро, а не по 1500...не живеем в свят където можеш да хванеш оръжието и да почнеш да сееш трупове наляво и надясно...това време е било 50 години назад...а и нашия манталитет е такъв - мишки сме, ето сърбите ги сцепиха от бомби, но си изчистиха страната от чалми и причината е само, защото са ГОРДИ хора, а ние не сме...правете си изводите..
Та пак какво смятате да направите по въпроса?!

Пич, те са задружни, те си казват "какво да направим", а не "какво направи ти бе". Сега мисля ми схвана мисълта? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 15 Фев 2008, 18:09

абе така като гледам .... може и на базик ... ама да не стане да искаме автономия от мангалите :lol: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата