БМВ на Слави Трифонов
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
абе колеги незнам какъв бмв фен е ама в едно предаване се изцепи 4е бмв немали 8-ма серия ...тогава росен го поправи ама слави пак неповярва ...
така 4е и да кара бмв то кар последен модел да се види 4е има пари ...марката не е легнала на сарцето му
ли4но мое мнение!
така 4е и да кара бмв то кар последен модел да се види 4е има пари ...марката не е легнала на сарцето му

don_mimo написа:абе колеги незнам какъв бмв фен е ама в едно предаване се изцепи 4е бмв немали 8-ма серия ...тогава росен го поправи ама слави пак неповярва ...
така 4е и да кара бмв то кар последен модел да се види 4е има пари ...марката не е легнала на сарцето мули4но мое мнение!
не съм гледал това предаване,но ако найстина е казал подобна глупост то той няма място сред бмв-феновете изобщо,камо ли сред рацерите
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
genezis написа:don_mimo написа:абе колеги незнам какъв бмв фен е ама в едно предаване се изцепи 4е бмв немали 8-ма серия ...тогава росен го поправи ама слави пак неповярва ...
така 4е и да кара бмв то кар последен модел да се види 4е има пари ...марката не е легнала на сарцето мули4но мое мнение!
не съм гледал това предаване,но ако найстина е казал подобна глупост то той няма място сред бмв-феновете изобщо,камо ли сред рацерите

Я дайте определение за БМВ фен за да е ясно кой къде му е мястото да не стават грешки и да се знае тези които не покриват изискванията кво ги водите за да се знаят хорицата да не се самопровъзгласяват за такива....
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
смех и сълзи ей 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
320i_coupe написа:genezis написа:vicho написа:alpina-ma6inata написа:Наистина има черен Range Rover Vogue с номер 7878, ако не се лъжа
тоя регистрационен номер да не е някакъв вид "скрита" реклама на нещо?!![]()
няма да се очудя,с тази песен стана доста известен
смс на 7878 за "Танцувай с мен" и 7/8 май е нищо като продуценти те на Слави. Не знам точно какво е 7/8, но често го е споменавал в шоуто си.
Колега по-бърз си
Колега ти май нямаш много да правиш през деня, та си тръгнал да се занимаваш с такива меко казано идиотщини...кой ква кола карал..мислиш ли, че на Трифонов му пука? А маргините с кви коли се движат? А черепа? Дали черепа не пише тайно у форума на БМВ Клуб България? Що да не, те понеже си нямат работа..
7/8ми да ти избистря картинката е фирма, даже фирмаТА на Слави Трифонов, негова продуценска къща, която се занимава с продуцирането на първия сървайвър, първия мюзик айдъл, шоуто на слави и вече новото предаване по нова телевизия свързано с някакви дуети, което се предполага ще бъде конкурента на 2рия сезон на българския мюзик айдъл...относно возилата едно време беше с ферари май, след това 2003та беше с новата тогава 740 след това с Хамър(този, който подари) сега незнам какво кара, а и честно казано не ме интересува, както него не го интересува и пак да прави пари, които надали ще видиш някога кеш...и като цяло темата е за ключ по моето скромно мнение...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
320i_coupe написа:genezis написа:vicho написа:alpina-ma6inata написа:Наистина има черен Range Rover Vogue с номер 7878, ако не се лъжа
тоя регистрационен номер да не е някакъв вид "скрита" реклама на нещо?!![]()
няма да се очудя,с тази песен стана доста известен
смс на 7878 за "Танцувай с мен" и 7/8 май е нищо като продуценти те на Слави. Не знам точно какво е 7/8, но често го е споменавал в шоуто си.
Колега по-бърз си
7/8 се казва музикалната му компания!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2