Въпрос отностно акт за превишена скорост
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
- Кара: 528 Е39
- Мечтае да кара: 740
Въпрос отностно акт за превишена скорост
Такааа колеги, преди няколко дена като се прибирах от студентски град към борово карах в най лявата лента на бул Н. Вапцаров. Понеже доста често гледам в огледалата забелязах че една п**** с черно бмв 5-ца тръгва да ме изпреварва от дясно. Както си карах изведнъж от аварийната лента изкача полицай пред мен и ме спира. След което ми показва на радара 87 км/ч, което със сигурност не беше моята скорост. Опитах се да му обесня че бмв-то което ме изпреварваше отдясно се движеше със скорост значително по-висока от моята но уви.. Отговорът беше "Аз щи напраска на тебе акта, па ти пиши възражение" Хвана ме яд, че на някой хора може да им се разминава а тези които си карат нормално да понасят последиците и последва една кратка караница с полицая. След като разбра че няма да измъкне пари започна да пише акта. Аз написах възражение, като описах ситуацията с бмв-то. Също така подадах възражение в кат в тридневния срок. Интересува ме ако евентуално излезе наказателно постановление какви ще са последиците. В смисал каква ще е сумата, колко точки и за какав период от време ще ми бъде отнето свидетелството за управление.
3 мнения
• Страница 1 от 1