Яка реклама на ауди R8 за феновете на "Кръстника".
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
alx написа:сега някой ако ми обясни защо бих си купил р8 вместо галардо... волскваген се оформят като майсторите на канибализма
все пак р8 е предназначен за дългогодишните клиенти и фенове на ауди,за които тази кола е просто върхът на сладоледа и биха си я купили дори само да я гледат в гаража си

а галярдото би си купил някое бащино синче да се фука пред колегите в университета

също като м3 за бмв-малко са хората които ще си купят новата м3 ка без да са притежавали досега бмв-фенкар

exotique написа:...
не съм съгласен... таз логика ми се струва малко хаотично-епизодична и статистически със малки шансове да сработи...
повечето хора които познавам които си купуват такива коли не са "фенове на определена фирма"- този синдром е характерен за по-плебейските фирми (визирам волксваген, субаро, волво, форд, шевролет и тн..) където хората си ги харесват и карат само такива.
като се говори за скъпи спортни коли повечето клиенти са "снайперисти"- купуват каквото смятат за най-хубаво/статусно във момента. а във момента ако искаш средно скъпа спортна екзотика- "ауди" някак не се вписва.
ма това си е мое мнение де- щом ауди са го пуснали- начи умни хора са решили че ша са продава... единствения проблем е че същите умни хора решиха че могат да продават и файтона...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:exotique написа:...
не съм съгласен... таз логика ми се струва малко хаотично-епизодична и статистически със малки шансове да сработи...
повечето хора които познавам които си купуват такива коли не са "фенове на определена фирма"- този синдром е характерен за по-плебейските фирми (визирам волксваген, субаро, волво, форд, шевролет и тн..) където хората си ги харесват и карат само такива.
като се говори за скъпи спортни коли повечето клиенти са "снайперисти"- купуват каквото смятат за най-хубаво/статусно във момента. а във момента ако искаш средно скъпа спортна екзотика- "ауди" някак не се вписва.
Ами както казах и никой не му направи впечатление има 100 000 причини да избереш Р8 пред Галардо !!! И ако синдрома за който говориш е характерен само за евтините коли , тогава Порше не би трябвало да съществува .
Вярно е обаче , че по-умни хора от теб са решили , че ще се харчи и има смисъл да съществува ... един провал на Файтона , не означава че във ВАГ са тъпи , защото да оправляваш 8 фирми и те да са в небивал възход , не е случайно.
А когато сложат нов V10 на Р8 , положението ще стане съвсем различно ... Едва ли е случайно ,че само добри отзиви се чува за тази кола ... отсякъде я хвалят , като единствено (не че е малко) от слабичкия двигател има оплаквания , но скоро го сменят.
А за вътрешна конкуренция с Порше , също не е одачно да се говори , защото Р8 изглежда ДЯВОЛСКИ КРАСИВ в сравнение със грозните (но ненормални ) Поршове.Колата е за хора които предпочитат футуристични форми и готини светлинки (които и сам можеш да си сложиш де) . Колата , особено вечер прави много силно впечатление и на 99% от хората не им дреме , че е Ауди .
Пс: мале , пак се олях

Dimo написа:Защо Дачия Логан е в топ 3 на най-големите боклуци на колела, а за теб вероятно е супер, понеже е евтина.
тук се обърка, дачията за това, което предлага всъщност е доста скъпа

а иначе Р8цата за мен лично е един модел, вдъхващ престиж на ауди сред купувачите на а3 и а4...
No bling at the Ring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Да всъщност е точно така, не предлага достатъчно за парите си!
И за R8 е така, изглежда като изрод и много хора биха и се зарадвали, жалко обаче за това куцо нещо под капака, можеше след като правят такъв клас автомобил да се постараят за двигателя!
И за R8 е така, изглежда като изрод и много хора биха и се зарадвали, жалко обаче за това куцо нещо под капака, можеше след като правят такъв клас автомобил да се постараят за двигателя!

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4