Това ако не е далавера!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
с тоя климатроник с врътки (предполагам си с такъв, щом колата е '94) надали има кой да излъжеш
всъщност май има, щом и теб са те излъгали

всъщност май има, щом и теб са те излъгали
Последна промяна SpUd3r на 11 Фев 2008, 21:48, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

Това ако не е далавера!
Далавера е, ама за тия дето продават колата.

Все ще се намери някой, дето не е в час, и ще се излъже и ще си мисли че кара кола 99-та година на супердалавера. Миналата година един ден зяпах из форума на Alfa Romeo, та там някакъв се беше похвалил че от автокъща си е купил Алфа 155 - 98-а година 2.0 16 вентила... колата естествено излезе 92-а година, 8 вентиловата

Аз имам Голф 1, който има по талон първа регистрация '95 година
нищо, че е само 81-ви набор. По големия майтап е, че един полицай интелектуалец ме пита веднъж "Е как е изгнила толкова много за 10 години"
Та чудеса има...

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
eddiebg написа:Не казвам че теб са излъгали, репликата ми беше насочена към SpUd3r - че все ще се намери кой да се излъже. Виждал съм хора, дето хич не вдяват от коли, ама като тръгват да избират не взимат механик или някой с повече опит, ами жена си...
аз па такива най ги обичам,с жените си като дойдат и като завъртя жена му че колата е само за нея и става бонбон раотата,ама ако тя ми каже,че нема книжка и неможе да кара-мармалад майче

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

AntropoS написа:А бе Христо аз само не разбрах КОЯ ГОДИНА ИЗЛИЗА ТАЯ КОЛА ПО ВИН. Баси толкова дълга стана тая тема и не каза. И защо на снимката коя си дал е с италиянски рег. номер ? Нещо не мога да разбера!
94-та, тоя номер е някакъв фалшив транзитен от далече да се вижда че има номер щот не беше регистрирана в българия..даже и е от хартия ама се прибрах от софия до търново с него и добре че не ме спряха никъде

Абе що те боли коя година пише на талона,важно е номерата на рамата и маторя да отоварят.Преди години мой приятел остана без мерцедеса за повече от година.Заключиха го на гръцката митница ,Промахон и то защото някой педал в кат не е догледал цифрите и е объркал една.Когато си я взе с хиляда зора колата беше гроб,половината я нямаше.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3