Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 03 Фев 2008, 13:42

Тая тема се оформя като философска. Без да съм вярващ, още повече-християнин, препоръчвам на всички да бъдат по- умерени и търпеливи. Както в думите, така, и още повече дори, в делата. Пример:
Засича ме на косъм "душевен педера.т" / това е човек, който се мисли за нещо различно от това, което е в действителност / . Под въздествието на адреналина, на правото да му потърся сметка, действам мигновено и първично- настигам го и го питам защо. Той ми отговаря по същия педер.стки начин, по който ме е засякъл. Какво да правя тогава? Да го убия ли, щото като тръгна, трудно спирам? Как би постъпил в ситуацията всеки един от вас?
П.П.Нищо против хората с обратна сексуална ориентация- тук става въпрос за друго.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Фев 2008, 15:20

само 40 - 50г след освобождението България постига изключителен икономически растеж . Българският лев е конвертируем. Какъв е извода - народа може но с добри управници . А тези които работят с хора ще ме разберат най-добре --мисля да си построя къща в балкана и да живея само с жена си след като навърша 50 години--То всеки днес е с претенции . Но вижте и във форума какво става -- цитирам по памет : -скапани голфаджий - скапани опелджий -- ше ти е.а майката -- закани, обиди , и то м/У ХОРА КОИТО УЖ СА ОБЕДИНЕНИ от идеятя бмв . Ще обобщя -- няма толерантност , няма уважение , не сме хора , макар и рядко и аз се държа като дръвник--е ама после съжалявам , нееее не става така. Ще ви кажа един лаф --- питат един --ти що са би вее---ами бех пиян .... А вие чули ли сти пиян да яде лайна.---няма и да чуете.. Всеки е наясно какво прави но така му изнася .За това сме на тоя хал . ....Битието определя съзнанието .....тва е...а управниците нямат интерес да сме добре щото ще ги сменим .......и кръга се затваря....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Re: Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

Мнение от Dozo » 04 Фев 2008, 19:55

[quote="Zapa"]Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?

Доста често започнах да си го задавам този въпрос.И да ти кажа от 6 години живея точно над такова семейство старци.Мизерни душици живеещи в отдвна заминал си свят.Ни да се биеш,ни да ги псуваш.За това винаги при спор с такива само с хумор,лека полуусмивка и лю безно.Забелязал съм,че това ги докарва до прединфарктно състояние.И наи- важното е,че не си виновен ти. :mhihi: А на къде отива този свят-и аз се плаша.Въпреки всичко съм оптимист и мисля,че ще има видов ден и за нас.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Фев 2008, 0:25

klintan66 написа: Но вижте и във форума какво става -- цитирам по памет : -скапани голфаджий - скапани опелджий -- ше ти е.а майката -- закани, обиди , и то м/У ХОРА КОИТО УЖ СА ОБЕДИНЕНИ от идеятя бмв . Ще
Еми брат какво да ти кажа,тука в тоя форум е пълно с всякакви тъпанари и комплексари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Фев 2008, 1:55

братлета ... колко истини има в думите ви ... а колко искам да не сте прави и да се бъркате но уви ...

п.п. Всички комплексари карат БМВ, но не всички, които карат БМВ са комплексари ... таз мисъл винаги ще стой в съзнанието ми от момента в които разбрах колко е права :)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Фев 2008, 2:11

bam-bam написа:. Всички комплексари карат БМВ, но не всички, които карат БМВ са комплексари ...

А колко хора има,които карат БМВ и изобщо не знаят за съществуването на този форум и обществото,оформило се около него..ама сигурно и те са комплексари щом не са отишли в шоурума на мерцедес или ауди.. :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Фев 2008, 2:20

///MapTo написа:
bam-bam написа:. Всички комплексари карат БМВ, но не всички, които карат БМВ са комплексари ...

А колко хора има,които карат БМВ и изобщо не знаят за съществуването на този форум и обществото,оформило се около него..ама сигурно и те са комплексари щом не са отишли в шоурума на мерцедес или ауди.. :roll:

можеби е в техен плюс ... няма нужда да обсъждаме нещата тука и да спорим ... ще стане мазало ;)
светът не е само бяло син .. има и други цветове ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата