малко помощ за аутокад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

малко помощ за аутокад

Мнение от Turbo_Ted » 01 Фев 2008, 11:27

е, момчета, ще помоля и аз за помощ :uups: имам немалък проблем с таа програма, но за да не пълня форума със приказки - който разбира от тая програма - нека ми пише Л.С. :uups: ще съм мн благодарен ако помогне някой :bchug:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 01 Фев 2008, 15:15

Кажи поне с 1-2 изречения за какво става дума. Ако е за 2D чертане, в общи линии се справям. Ако е за 3D ти препоръчвам да минеш на друг продукт за чертане (просто аутокада не е най-подходящ за тая цел ;) ).
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Фев 2008, 19:19

за 3Д моделиране става въпрос - и не мога да го правя на друга програма - за курсовата ми работа е :( или трябва поне да се отваря на аутокад 2000 и да дам описание за проекта - проблемите са много, но основния ми е следния : как да сложа чертеж от друг файл на текущата сцена ?
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Назад към Извън Темата