помощ за бояджия....
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
помощ за бояджия....
сигурно има и стари теми такива,но не можах да изровя,а и нещата се променят.
да ме насочите за читава бояджийница ,че некой ме е забърсал-малко е даже мислех ,че ше мине и само с пастиране,ма май нема да стане.
колата е застрахована,новата 5ца е така че ше ми требва и документ,за да отчета щетата. трябва ми проверено място,на което сте давали кола за правене-нека е с читави материяли-не е до пестене на средства ,щото застраховката е валутна и ще покрие всичко.
не знам как е в Камор или Дару никога не съм си правил колата там,но ако са добри може и там да ида....!
просто някой да сподели впечатления -има да се правят няколко драскотини и на бронята едно бръсване,но съм бил на много места и осираха повече ,отколкото оправяха хайманите.
да ме насочите за читава бояджийница ,че некой ме е забърсал-малко е даже мислех ,че ше мине и само с пастиране,ма май нема да стане.
колата е застрахована,новата 5ца е така че ше ми требва и документ,за да отчета щетата. трябва ми проверено място,на което сте давали кола за правене-нека е с читави материяли-не е до пестене на средства ,щото застраховката е валутна и ще покрие всичко.
не знам как е в Камор или Дару никога не съм си правил колата там,но ако са добри може и там да ида....!
просто някой да сподели впечатления -има да се правят няколко драскотини и на бронята едно бръсване,но съм бил на много места и осираха повече ,отколкото оправяха хайманите.
Лично аз ако съм на твое място бих избрал или фирмен сервиз или по застраховката. Защото разлика няма където и да идеш. Разликата е само в това, че като има кажеш направия добре и скъпо да е, ще удари само в чената да си земе парата. И при мен да дойдеш, няма какво повече да направя дет се вика. А поне като си във фирмения сервиз или по каско, поне камерите са им като хората и няма да има грам песъчинки, а по тия сервизи бачкат с хубави материали, то не, че ние не работим с тях де 

- SKISA
-
-
- SKISA
-
-
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
каде ти е застрахована колата,в нашия сервиз работиме с Армеец,дзи ,Уника и некви други може да ти оправиме колата 

- SKISA
-
-
в Уника е!
а кой е вашият сервиз-щото вече два пъти ми правят в техни сервизи от Витоша от преди 1-2-3 години и си оставиха ръцете...разтекла се боя,монтирано друго огледало,различен цвят на боята....!!
а кой е вашият сервиз-щото вече два пъти ми правят в техни сервизи от Витоша от преди 1-2-3 години и си оставиха ръцете...разтекла се боя,монтирано друго огледало,различен цвят на боята....!!
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Мога да те свържа с един познат който работи в сервиза на СБА-то към Хладилника! Много са добри в момента правят коли от магазина на Форд които са бити от градушка в Германия, а иначе са чисто нови и ще ги пускат с % намаление...
12 мнения
• Страница 1 от 1